ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εκπληκτική ανάλυση του Άρη από την Στρασμπούρ: “Θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, θεσμός στην Ελλάδα!”

Τόσο λεπτομερή ανάλυση του Άρη, του παρελθόντος και του παρόντος, δεν έχει γίνει από καμία άλλη ομάδα, με τον τρόπο που την έκανε η Στρασμπούρ στην επίσημη ιστοσελίδα της!

Το άρθρο ξεκινάει με την επισήμανση πως η Στρασμπούρ αντιμετωπίζει έναν θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, που δεν είναι απλά ομάδα, αλλά… θεσμός στην Ελλάδα!

Οι Γάλλοι ανέλυσαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο το χθες και το σήμερα του μπασκετικού Άρη. Αναφέρουν ότι είναι μαζί με τον Παναθηναϊκό οι μοναδικές ομάδες που συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία ανελλιπώς, αναφέρουν φυσικά τους 21 τίτλους και την παρουσία “ενός εκ των μεγαλύτερων σκόρερ στην ιστορία του μπάσκετ, τον Νίκο Γκάλη, που έγραψε τις περισσότερες σελίδες της ιστορίας του συλλόγου μαζί με έναν άλλο επιφανή παίκτη, περισσότερο γνωστό ως πολύ καλό προπονητή πλέον, τον Παναγιώτη Γιαννάκη”.

Γίνεται αναφορά στα τρία φάιναλ φορ και τα τρία ευρωπαϊκά τρόπαια και επίσης υπάρχει σχόλιο και για τον κόσμο και το Παλέ: “Η ιστορία αυτού του συλλόγου είναι τόσο στενά συνδεδεμένη με τους οπαδούς του, από τους πιο θορυβώδεις στην Ευρώπη, που καθιστούν οποιαδήποτε αναμέτρηση στο Αλεξάνρειο εξοντωτική”.

Υπάρχει πλήρης ανάλυση του φετινού ρόστερ, κανονικό… σκάουτινγκ των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη, με ειδική αναφορά και στην παρουσία του Τζαμόν Γκόρντον και στο τέλος το άρθρο καταλήγει: “Αυτός ο αντίπαλος δεν θα είναι καθόλου εύκολος για την Στρασμπούρ να ελιχθεί, ειδικά στον αγώνα στην Ελλάδα. Απαιτείται σύνεση, σοβαρότητα και ένταση για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε αυτούς τους διπλούς αγώνες”.

To Top