ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επικοινωνία Γιαννάκη και με Τσαϊρέλη, τον έχει στο πλάνο του!

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη είχε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, όπως έκανε και με τον Βασίλη Καββαδά τις προηγούμενες ημέρες και του εξήγησε πως τον θέλει στην ομάδα της επόμενης χρονιάς.

Ο “δράκος” είχε προαναγγείλει ότι θα μιλήσει πρώτα με όλους τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Και ο Καββαδάς, αλλά και ο Τσαϊρέλης είναι παίκτες που ο Γιαννάκης θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ.

Κοινός παρανομαστής; Αμφότεροι δεν θα είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να παραμείνουν στον Άρη, αλλά θα πρέπει να πληρωθούν τα δεδουλευμένα της προηγούμενης χρονιάς και φυσικά θα πρέπει να ξεκαθαριστεί τι μέλλει γενέσθαι με τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου.

Τις επόμενες μέρες θα πρέπει με κάποιο τρόπο να διακανονιστεί η οφειλή προς τον Τσαϊρέλη, ο οποίος έχει εισπράξει τα λιγότερα χρήματα από όλους.

Το ότι ο Γιαννάκης θέλει και τους δύο είναι δεδομένο. Το ότι θα γίνει προσπάθεια να μείνουν και οι δύο επίσης, άλλωστε από χθες σας ενημέρωσε σχετικά για τον Καββαδά. Το θέμα είναι να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να δοθούν εγγυήσεις για την επόμενη χρονιά, είναι όλα στο χέρι της διοίκησης.

To Top