ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστροφή στη δράση με στόχο “διπλό” στη Πάτρα επί του Προμηθέα (PRESSARIS LIVE, 16:30)

Τα ονόματα και οι φανέλες δεν παίζουν μπάσκετ. Ο Άρης είναι πολύ πιο μεγάλο μέγεθος από τον Προμηθέα, αλλά θα πρέπει να αποδείξει σήμερα (16:30) στην Πάτρα ότι είναι καλύτερη ομάδα φέτος. Και το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Είναι το πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη φέτος, διότι πολύ απλά ο Προμηθέας σήμερα είναι καλύτερη ομάδα από τον Κόροιβο, το Λαύριο και τον ΠΑΟΚ που αντιμετώπισαν οι κίτρινοι μακριά από το Παλέ.

Στην 7η αγωνιστική της Stoiximan.GR Basket League, ο Άρης καλείται να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο μετά από διακοπή δύο εβδομάδων, ώστε να μπορέσει να κοντράρει την ομάδα που παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην κατηγορία, εκτός των δύο “αιωνίων” και έχει ρεκόρ 5-1, με μοναδική ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Η απουσία του Κουάμι Βον είναι σημαντική, διότι ακόμα δεν έχει καλυφθεί από τον Λευτέρη Μποχωρίδη, όμως θα πρέπει – όπως είπε και ο Γιώργος Κετσελίδης, άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη – να λειτουργήσει συσπειρωτικά και να συμβάλλει στο να βγουν πιο μπροστά κάποιοι άλλοι παίκτες.

Το θετικό είναι ότι στην χθεσινή προπόνηση ο Γιαννάκης είχε τους πάντες στην διάθεσή του, έστω κι αν δεν είναι όλοι 100% έτοιμοι λόγω διάφορων προβλημάτων τραυματισμών που είχαν και δεν προπονήθηκαν το προηγούμενο διάστημα όπως έπρεπε.

Η “συνταγή” για μια νίκη του Άρη δεν αλλάζει ούτε στην Πάτρα. Οι κίτρινοι πρέπει να ξεκινήσουν από την άμυνα και να περιορίσουν την δράση του Προμηθέα, που είναι ομάδα με πολλές λύσεις, είτε μέσα, είτε έξω από την ρακέτα. Πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό, τα ριμπάουντ και να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη για να έχουν πιθανότητες να κερδίσουν τον αγώνα.

To Top