ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Εθνική θα έχει μεγάλη κερκίδα την Τετάρτη-Οι τιμές των εισιτηρίων

Η Ελλάδα δεν ένιωσε ποτέ μόνη της σε αυτό το Ευρωμπάσκετ (ας όψεται η συμπαράσταση των «Πελαργών» και όχι μόνο) αλλά φτάνοντας στα προημιτελικά θα η κερκίδα της Εθνικής θα είναι σημαντικά ενισχυμένη. 

Στον αγώνα της Τετάρτης, απέναντι σε Ρωσία ή Κροατία, αναμένεται πολύ μεγάλη ελληνική κερκίδα, αφού στους ήδη 300-400 του αγώνα με τη Λιθουανία θα προστεθούν πολλοί ακόμη. Ήδη το ενδιαφέρον από τη βόρεια Ελλάδα, από όπου το ταξίδι μπορεί να γίνει και οδικώς, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας είναι τεράστιο.

Εισιτήρια υπάρχουν και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί εύκολα να βρει. Άλλωστε ακόμη κι αν η Τουρκία αποκλείσει την Ισπανία θα παίξει την Τρίτη, οπότε το γήπεδο την Τετάρτη θα έχει πολλές διαθέσιμες θέσεις.

Όσον αφορά στις τιμές, τα εισιτήρια που περιλαμβάνουν τον προημιτελικό της Ελλάδας με Ρωσία ή Τουρκία αλλά και εκείνον της Ιταλίας με Σερβία ή Ουγγαρία κοστίζουν σχετικά φθηνά. Ξεκινούν από μόλις 16 ευρώ, ενώ υπάρχουν και σε τιμή 32, 49, 65 και 81 ευρώ (ανάλογα με τη θέση), ενώ υπάρχουν και τα Premium με 106 ευρώ.

Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.biletix.com/etkinlik/UBEZ0/TURKIYE/en

To Top