ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ευχή του Γιάνκοβιτς που μετράει τρία σερί κύπελλα: “Μακάρι να γίνουν τέσσερα…”

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έχει κερδίσει τρία σερί κύπελλα και ετοιμάζετι για το τέταρτο. Αυτή ήταν η ευχή του μόλις τελείωσε ο αγώνας με την ΑΕΚ!

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε αρχικά: “Ήταν ένας τελικός. Ξέραμε ότι είναι πιο δύσκολα μετά γιατί θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε στο σήμερα, στο τι κάναμε σήμερα στο γήπεδο. Εξαιρετικό που κερδίσαμε και φυσικά με τον τρόπο που κερδίσαμε. Το χαρήκαμε παραπάνω! Αυτά για σήμερα”.

Για το ότι όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω σχολίασε: “Εχει ποιότητα η ΑΕΚ. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις, ένα κλέψιμο, ένα ριμπάουντ, μια πάσα. Ο καθένας από την ομάδα έδωσε τα πάντα για να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη και προχωράμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν εδώ. Έδωσε μια μεγάλη ώθηση σε όλους για να παίξουμε καλύτερα”.

Για τις στιγμές που έζησε μετά τον αγώνα: “Αυτές οι στιγμές μένουν στον καθένα, αυτές οι ευχάριστες αναμνήσεις και μακάρι να γεμίσει η καριέρα μας με τέτοιες. Είναι κάτι εξαιρετικό, όταν καταφέρνεις να φτάσεις στο στόχο σου”.

Για το ότι πανηγύριζε κάτω από την φανέλα του Νίκου Γκάλη είπε: “Έχω άπειρο σεβασμό για τον Νίκο Γκάλη. Μεγάλος παίκτης, μεγάλη ιστορία, νομίζω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο”.

Καταλήγοντας ρωτήθηκε για το ότι έχει κατακτήσει τρία σερί κύπελλα και σχολίασε: “Μακάρι να γίνουν τέσσερα…”.

To Top