ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ιστορική στιγμή που ο Γκάλης παρέλαβε το πορτοκαλί σακάκι του (video)

Η μεγάλη στιγμή του Νίκου Γκάλη πλησιάζει. Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο “θρύλος” του ελληνικού μπάσκετ θα γίνει… αθάνατος, καθώς θα ενταχθεί στο Hall of Fame του Springfield της Μασαχουσέτης και μία ημέρα πριν από την τελετή τα νέα μέλη παρέλαβαν τα πορτοκαλί σακάκια τους.

Ο “γκάνγκστερ” πήρε δεύτερος κατά σειρά το δικό του και λίγη ώρα αργότερα μίλησε στο masslive.com για το “κόψιμο” του από τους Boston Celtics πριν από 38 χρόνια και το ότι δεν έπαιξε ποτέ στο ΝΒΑ…

“Ήταν και δική μου απόφαση. Κάτσαμε κάτω και μιλήσαμε. Είχα γενναιόδωρες προσφορές από την Ελλάδα και προερχόμουν από φτωχή οικογένεια. Ήταν μία απόφαση που ποτέ δεν μετάνιωσα επειδή ερωτεύτηκα αυτό το μέρος και τους ανθρώπους μόλις πάτησα το πόδι μου εκεί. Είμαι εκεί 38 χρόνια και δεν έφυγα ποτέ. Δεν μετανιώνω γι’ αυτό” είπε αρχικά ο Νίκος Γκάλης στο σάιτ της Μασαχουσέτης.

“Ήμουν χαρούμενος, ικανοποιημένος με την απόφαση που πήρα τότε. Αρχίσαμε κάτι καινούργιο στην Ελλάδα, την έκρηξη του 1987 μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ήμουν πολύ ικανοποιημένος που μπορέσαμε να κάνουμε κάτι σαν αυτό για την πατρίδα μου” συμπλήρωσε ο Γκάλης.

Δείτε τη στιγμή που ο Νίκος Γκάλης παρέλαβε το σακάκι στο 00:39 του video:

To Top