ΜΠΑΣΚΕΤ

Η… Ιφιγένεια του Λάσκαρη που έφερε το μετάλλιο στους Μάντη – Καγιαλή (photos)

Το ίδρυμα Λάσκαρη ανέλαβε να στηρίξει οικονομικά και όχι μόνο το δίδυμο Μάντη – Καγιαλή που έφεραν στην Ελλάδα το πέμπτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Πρώτα από όλα ήταν η οικογένεια Λάσκαρη που πλήρωσε την… Ιφιγένεια!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr “o Νίκος Λάσκαρης, ο επενδυτής της ΚΑΕ Αρης είναι ένας  από τους ανθρώπους που βοήθησαν έμπρακτα τον Τάκη Μάντη και τον Παύλο Καγιαλή να φτάσουν στην κατάκτηση του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στο Ρίο. “Πολλοί μας στάθηκαν σε αυτή την προσπάθεια”, τόνισε ο κυβερνήτης Μάντης.

Ο κ. Λάσκαρης είναι αυτός που αγόρασε το σκάφος των δύο ιστιοπλόων, την “Ιφιγένεια”.

Δεν είναι φθηνό ένα τέτοιο σκάφος. Απεναντίας. Αλλωστε και η ιστιοπλοΐα είναι αρκετά δαπανηρή και όχι μόνο, λόγω των ακριβών υλικών της.

Τα δυο παιδιά όλο τον τελευταίο χρόνο ζούσαν στο Ρίο για να μάθουν τα νερά της μαρίνας “Ντα Γκλόρια” και λίγες φορές ερχόντουσαν στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα “Υιοθέτησε έναν αθλητή” της Ε.Ο.Ε. απεδείχθη πάνσοφη κίνηση για τον ελληνικό αθλητισμό. Ιδιώτες στήριξαν τους Ελληνες αθλητές και να τα σπουδαία αποτελέσματα. Ο ελληνικός αθλητισμός αναστήθηκε σ’ αυτούς τους Αγώνες”.

laskaris200 laskaris_foundation_istioploia1

To Top