ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η καλλιτεχνική πλευρά ενός αγώνα μπάσκετ και το κοινωνικό πρόσωπο του Άρη (photos)

Όσο ο Άρης του Δημήτρη Πρίφτη έβγαζε τον καλύτερο φετινό εαυτό του στο παρκέ, παίζοντας όμορφο μπάσκετ, καλλιτέχνες σε διάφορες γωνιές του Παλέ ζωγράφιζαν εμπνευσμένοι από τον αγώνα, με στόχο να στηρίξουν την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση του Άρη με τον Κολοσσό H Hotelsείχε και το καλλιτεχνικό, συνδυασμένο με την ανθρώπινη πλευρά του.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 1ης Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair που πραγματοποιείται από 1 έως 4 Δεκεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις της HELEXPO, κατά τη διάρκεια του σημερινού παιχνιδιού, οκτώ καλλιτέχνες, απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., πήραν τα πινέλα και τις παλέτες τους και φιλοτέχνησαν πίνακες ζωγραφικής, εμπνευσμένοι από τον αγώνα. Ο MVP TadijaDragicevic, τα 21 λάβαρα μαζί με τη φανέλα του Νίκου Γκάλη στο ταβάνι, ήταν μερικές από τις εικόνες που φιλοτεχνήθηκαν.

Εντός του Δεκεμβρίου, οι πίνακες αυτοί θα εκτεθούν στους χώρους του Μουσείου Μπάσκετ του Άρη, θα πωληθούν και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ του Άρη με αμαξίδιο”.

aris_kolossos_zografiki__4 aris_kolossos_zografiki__5 aris_kolossos_zografiki__6 aris_kolossos_zografiki__7 aris_kolossos_zografiki__8 aris_kolossos_zografiki__1 aris_kolossos_zografiki__2 aris_kolossos_zografiki__3 aris_kolossos_zografiki_

 

To Top