ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η Ξάνθη “ξεβρακώνει” τους ανίκανους της ΕΟΚ! Το έγγραφο αίτημα για τον τελικό (photo)

Η Ξάνθη “ξεβρακώνει” τους ανίκανους της ΕΟΚ, οι οποίοι όπως ομολογούν και οι ίδιοι ουσιαστικά δεν μπορούν εδώ και χρόνια να διοργανώσουν έναν τελικό κυπέλλου και παίζουν κρυφτούλι εξυπηρετώντας συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις! 

Όπως έχουμε επισημάνει επειδή η ΕΟΚ είναι ανίκανη να πάρει μια απόφαση για τον τόπο διεξαγωγής του κυπέλλου Ελλάδας, συγκάλεσε για την Πέμπτη σύσκεψη παρουσία και των δύο φιναλίστ, Άρη και Παναθηναϊκού, προκειμένου να προκύψει επιτέλους το γήπεδο για να γίνει ο αγώνας της 19ης Φεβρουαρίου, τη στιγμή που έσπευσε με… ζήλο να βγάλει “άχρηστα” τα γήπεδα της Βόρειας Ελλάδας.

Μάλιστα, με τον ίδιο ζήλο έσπευσαν να διαρρεύσουν μεταξύ άλλων ότι το Ηράκλειο αποτελεί μονόδρομο, αφού μόνον οι τοπικές αρχές από την Κρήτη έχουν στείλει επίσημο αίτημα στην ΕΟΚ για την φιλοξενία της διοργάνωσης.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει. Ήδη από το μεσημέρι της Τρίτης  ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις είχε επισημάνει ότι εστάλη έγγραφο και από την Ξάνθη, που φέρει μάλιστα την δική του υπογραφή και εκφράζεται σε αυτό η συναίνεση και του Δήμου Ξάνθης.

Το ThrakiSportS δημοσιεύει σήμερα αυτό το έγγραφο που εστάλη στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την καλεί με τον πιο επίσημο τρόπο να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στην Ξάνθη, ζητώντας της παράλληλα να διευκρινίσει τι απαιτήσεις έχει από τις τοπικές αρχές.

Η ανίκανη ΕΟΚ “ξεβρακώθηκε” για μια ακόμη φορά, μια και πολλές δικαιολογίες για τον μη ορισμό του τελικού στην Ξάνθη δεν δείχνουν να υπάρχουν.

«Δεδομένου ότι επίκειται ο τελικός αγώνας κυπέλλου μπάσκετ Άρης – Παναθηναϊκός στις 19 Φεβρουαρίου, σας ενημερώνουμε ότι θα θέλαμε να διεξαχθεί στην Ξάνθη και ότι συναινεί και ο Δήμος Ξάνθης επ’ αυτού. 

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες που χρειάζεστε από εμάς και τον Δήμο, όσον αφορά τις απαιτήσεις σας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. 

Αναμένουμε την απάντησή σας», αναφέρει το έγγραφο που στάλθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ.

Ιδού το έγγραφο των αρχών της Ξάνθης προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης…

To Top