ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η χαρά του Κάμινγκς δεν είναι μόνο για το νικητήριο καλάθι!

Ο Γουίλ Κάμινγκς ξύπνησε σήμερα το πρωί έχοντας στο μυαλό του όχι μόνο ότι με δικό του καλάθι έστειλε τον Άρη στον τελικό, αλλά και ότι χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προπονητή του και των συμπαικτών του.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ τόνισε μετά τον αγώνα: “Πάντα είναι όμορφο το συναίσθημα όταν υπάρχει ένα τέτοιο τέλος. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για το κύπελλο, ξέρω την ιστορία που υπάρχει από πίσω. Προσπαθείς να το χαρείς όσο μπορείς, αλλά έχουμε μπροστά μας παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ”.

Ρωτήθηκε τι είπε ο Δημήτρης Πρίφτης στο τελευταίο τάιμ άουτ και απάντησε: “Σχεδίασε το σύστημα για μένα. Δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερα ομιλία για να μας δώσει παραπάνω κίνητρο, λειτούργησε απολύτως επαγγελματικά. Σχεδίασε το πλάνο και εμείς το εκτελέσαμε”.

Για το αν ο ίδιος ένιωθε “ζεστός” στο φινάλε σχολίασε: “Σούταρα μόλις 8/18… Δεν ένιωθα “ζεστός”, περισσότερο ένιωθα ότι δυσκολευόμουν, αλλά ο προπονητής με εμπιστεύτηκε με το τελευταίο σουτ, το ίδιο και οι συμπαίκτες μου και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό”.

Αποκάλυψε πως “ο Τζένκινς μου είπε να καρφώσω τη μπάλα, εγώ προσπάθησα να πάω με τα δύο χέρια για να σιγουρέψω ότι θα μπει το καλάθι”.

Για την συνέχεια σχολίασε: “Νιώθουμε καλά σαν ομάδα, είναι ένα βήμα αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε. Ο τελικός είναι σε έναν μήνα από τώρα, αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε”.

To Top