ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ώρα των αποφάσεων έφτασε για το ρόστερ του Άρη

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης απολύτως λογικά απέφυγε να πάρει θέση δημόσια για όσα (ίσως) γίνουν στο ρόστερ του Άρη στη διάρκεια της διακοπής, υπογραμμίζοντας πάντως ότι οι κίτρινοι έχουν πάντα τα μάτια ανοικτά για παν ενδεχόμενο.

Εξελίξεις θα υπάρξουν σε κάθε περίπτωση γύρω από το αγωνιστικό του Άρη, ειδικά από τη στιγμή που ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει στην ομάδα τι θα κάνει, αν και όλα δείχνουν ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης έχει πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού, κυρίως γιατί ούτε ο Κουάμι Βον, ούτε ο Γιάννης Αθηναίου είναι “καθαροί” πλέι μέικερ. Αυτό το πρόβλημα μετά από 14 επίσημα παιχνίδια δεν φαίνεται πως μπορεί να λυθεί εκ των έσω κι αν συνυπολογίσει κανείς την αστάθεια που παρουσιάζει ο Βον στην απόδοσή του, ενδεχομένως να προκαλέσει εξελίξεις αυτή τη περίοδο.

Είναι πράγματα τα οποία θα συζητήσει η τεχνική ηγεσία με τη διοίκηση προκειμένου να καταλήξει σε αποφάσεις που αφενός μεν θα βοηθήσουν το αγωνιστικό τμήμα, αφετέρου θα μειώσουν τις δαπάνες, για να υπάρχει μια πιο ορθολογική διαχείριση του μπάτζετ.

To Top