ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θέλει πίσω του χρόνου και τους 4 Αμερικανούς του – Ενημερώθηκαν όλοι για την πρόθεση του Άρη!

Ο Άρης έχει ήδη εκδηλώσει την πρόθεσή του στους Ντομινίκ Γουότερς, Τζερέλ Μακ Νιλ, Οκάρο Γουάιτ και Τζαμέλ Χάγκινς για να ανανεώσουν την συνεργασία τους. Είναι κάτι που επιθυμεί και ο Δημήτρης Πρίφτης, εφόσον οριστικοποιήσει την δική του ανανέωση. Εντός των επόμενων ημερών θα γίνουν και οι οικονομικές προτάσεις.

Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι οι τέσσερις Αμερικανοί που φέτος αποτέλεσαν τους βασικούς πυλώνες της ομάδας, έχουν ήδη ενημερωθεί από τους ανθρώπους του Άρη πως είναι επιθυμητοί και την επόμενη χρονιά.

Αυτό είναι το πρώτο από τα βήματα που απαιτούνται για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Εννοείται πως κάθε μία περίπτωση είναι ξεχωριστή και διαφορετική από τις υπόλοιπες.

Οι κίτρινοι θέλουν να ικανοποιήσουν οικονομικά τους τέσσερις Αμερικανούς τους, πληρώνοντας την υπεραξία που δημιούργησαν μέσα από την παρουσία τους στην ομάδα φέτος, αλλά θα το πράξουν εντός λογικών πλαισίων, δίχως να προχωρήσουν σε σπατάλες ή “πλειστηριασμούς”.

Είναι πολύ σημαντικό ότι οι ξένοι αποχωρούν από την Ελλάδα έχοντας στο μυαλό τους ότι η ομάδα τους θέλει πίσω και επειδή το κλίμα είναι άριστο, όλοι θα το σκεφτούν πάρα πολύ σοβαρά. Ακόμα και ο Οκάρο Γουάιτ, που είναι λογικό να συγκεντρώνει ενδιαφέρον από άλλο επίπεδο και άλλη ήπειρο.

Εντός των επόμενων ημερών οι κίτρινοι θα είναι σε θέση να αρχίσουν να καταθέτουν και οικονομικές προτάσεις, να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για το ενδεχόμενο ανανέωσης, έχοντας πάντα στραμμένα τα μάτια τους και στην αγορά για την ποιότητα των διαθέσιμων παικτών.

To Top