ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θέμα σοβαρότητας και συγκέντρωσης κόντρα στον Κόροιβο (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Ο Άρης φιλοξενεί τον Κόροιβο σήμερα (17:00) στο Αλεξάνδρειο για την 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League με διπλό στόχο. Την επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις.

Οι κίτρινοι παρουσίασαν πολύ άσχημο πρόσωπο στο Στρασβούργο για 33-34 λεπτά, έδωσαν το δικαίωμα στην Στρασμπούρ να πιστέψει στην ανατροπή και την πρόκριση, αλλά στο τέλος έκαναν αυτά που έπρεπε για να αποφύγουν το… κάζο.

Αν δεν μπουν σήμερα με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα και δεν εκτελέσουν επακριβώς το αγωνιστικό πλάνο, θα έχουν και πάλι πρόβλημα. Ο Κόροιβος είναι σαφώς λιγότερο ποιοτική ομάδα, αλλά παίζει ένα ιδιαίτερο στιλ μπάσκετ, σε έναν ρυθμό σχεδόν ίδιο με την Στρασμπούρ και απαιτείται να είναι όλοι σοβαροί και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει στον Τζαμόν Γκόρντον. Ο Αμερικανός υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Στρασμπούρ, δεν αγωνίστηκε καθόλου στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και σήμερα θα προφυλαχθεί ώστε να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα με τη Βιλερμπάν την προσεχή Τετάρτη, στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα, καθώς η τιμωρία του Άρη λόγω του τελικού του κυπέλλου αφορά τους δύο επόμενους εντός έδρας αγώνες, με την Δόξα Λευκάδας και τον Απόλλωνα Πατρών. Συνεπώς ο κόσμος μπορεί κανονικά να παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι.

To Top