ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Θέμα χρόνου να δούμε έναν πολύ καλύτερο Άρη!”

Ο πρώην πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Σάκης Αδαμόπουλος, που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το χθεσινό παιχνίδι των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη με την Στεάουα Βουκουρεστίου μίλησε για την αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, αλλά και το πώς βλέπει τη φετινή ομάδα των «κίτρινων».

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς. 

Αναλυτικά, όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το χθεσινό παιχνίδι και πώς το υποδέχθηκαν οι Αρειανοί της Ρουμανίας: «Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε τον Άρη εδώ, είναι μια δόση οξυγόνου για εμάς. Η ομάδα έχει όλα τα στοιχεία για να πάει αρκετά καλά φέτος, μην ξεχνάμε πως χθες ήταν η πρώτη μέρα που βρέθηκαν όλοι οι παίκτες μαζί».

Για τον Σανικίτζε: «Νομίζω πως θα κάνει την διαφορά, απλά μου φάνηκε λίγο άτολμος στις προσπάθειες των τριών πόντων. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα τακτικής, αλλά δεν πήρε προσπάθειες για τρίποντα».

Για τους Κάμινγκς-Τζέκινς: «Είναι πολύ καλοί παίκτες αλλά πρέπει να δέσει η ομάδα. Νομίζω πως με τις οδηγίες του κ.Πρίφτη θα δούμε καλά πράγματα φέτος».

Για το αν η φετινή ομάδα έχει διαφορά από την περσινή: «Βεβαίως! Φέτος έχουμε πολύ καλύτερες μονάδες και είναι θέμα χρόνου να δούμε έναν πολύ καλύτερο Άρη».

Για το γήπεδο: «Παίξαμε στο γήπεδο που χρησιμοποιεί για το πρωτάθλημα».

Για το αν είχε άλλους Έλληνες στο γήπεδο: «Είχε περίπου 30 άτομα, στην χώρα πιστεύω ότι είμαστε περίπου 4000 Έλληνες».

Για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα: «Κανονίζω το πρόγραμμα μου, ώστε να είμαι εδώ στο ματς με τον συμπολίτη».

To Top