ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ιτούδης σε Γκάλη: “Γιγάντωσες το ελληνικό μπάσκετ”

Ο Δημήτρης Ιτούδης θέλησε να τιμήσει με τον δικό του τρόπο τον Νίκο Γκάλη για την είσοδό του στο Hall of Fame, γράφοντας μία συγκινητική επιστολή, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Η επιστολή του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ:

“Η παγκόσμια αναγνώριση σου ως αποτελεσμα ήθους και σκληρής δουλειάς σου, αποτελει για όλους μας στην επαγγελματικη μας καριερα.Ειχα την τιμη να σε γνωρισω στην αρχή όλων για μένα, ίσως δεν το θυμάσαι, είκοσι χρόνων τοτε φοιτητής προπονητικής. 25 χρόνια μετά είχα την τιμη να με βραβευσεις αλλά να ξέρεις πως μερος του βραβείου ανηκε ουσιαστικά σε σένα που γιγάντωσες το ελληνικο μπάσκετ με αποτελεσμα να βρούμε όλοι μας το πεδίο να εξελιχθουμε μέσα σε αυτό.

Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα που ανήκεις και τυπικά πλέον στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ, αν και για μάς βρισκόσουν εκεί απο πολλά χρόνια πριν.

Θα ήθελα να δεχτείς απο μένα και την οικογένεια μου, τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας για όσα έχεις προσφέρει στο άθλημα που όλοι αγαπάμε. Να εχει ο Θεός καλά εσένα και την οικογένεια σου”.

To Top