Κίτρινη παροικία στο Κρασνοντάρ! (photostory)

Μια μικρή… ελληνική παροικία έχει δημιουργηθεί στο μακρινό Κρασνοντάρ της Ρωσίας. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε πέρσι τους Τζερεμάια Μάσεϊ και Μάικ Ουίλκινσον. Ο δεύτερος έφυγε, όμως πήγαν άλλοι δύο πρώην… αρειανοί. Ο Νικολάι Πάντιους και ο Θανάσης Παπαχατζής, που είναι βοηθός του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς. Η ομάδα είχε την Κυριακή την παρουσίασή της.

Ο Τζερεμάια Μάσεϊ λατρεύεται και στο Κρασνοντάρ. Με τον Άρη και τον κόσμο της ομάδας δέθηκε πολύ την διετία που φόρεσε την κίτρινη φανέλα και προσπαθεί να κάνει το ίδιο (κατ’ αναλογία γιατί η… τρέλα του Παλέ δεν υπάρχει φυσικά στο Κρασνοντάρ) και με τους οπαδούς της Λοκομοτίβ.

Στη διάρκεια της παρουσίασης της ομάδας, που έγινε παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο, ένας οπαδός ρώτησε τον Μάσεϊ αν έκανε καινούριο τατουάζ. Ο πρώην παίκτης του Άρη παραδέχτηκε πως έχει καινούριο τατουάζ, όμως δεν αποκάλυψε το σημείο που το έκανε, προκαλώντας το γέλιο στο γήπεδο.

Παρών στην παρουσίαση και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λοκομοτίβ,
Νικολάι Πάντιους, ο οποίος πήρε (και πάλι) την φανέλα με το Νο12, ενώ εκεί ήταν και ο άμεσος συνεργάτης του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, Θανάσης Παπαχατζής που είχε τρεις θητείες στον Άρη (με Μπάρτον, με Ματσόν και με Σούμποτιτς).

Δείτε τις φωτογραφίες από την παρουσίαση της Λοκομοτίβ:

{gallery}siridis/kitrini_paroikia_krasnodar{/gallery}

To Top