ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καββαδάς στο PRESSARIS: “Είναι γηπεδάρα το Παλέ! Ξέρω ότι πρέπει να βάζω τις βολές και θα το κάνω!”

Ο Βασίλης Καββαδάς νιώθει ήδη πολύ άνετα μέσα στο Παλέ, αισθάνεται ότι είναι χρόνια μέλος του Άρη, παρότι βρίσκεται μόλις ενάμιση μήνα στην Θεσσαλονίκη και… υπόσχεται να βάζει τις βολές για να μην αδικεί τον εαυτό του.

Ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε αρχικά στην πρώτη γνωριμία του με τον Δημήτρη Πρίφτη, στο αθλητικό γυμνάσιο Πειραιά όταν ήταν μαθητής και ο σημερινός προπονητής του ήταν γυμναστής! “Με πας πολλά χρόνια πίσω! Τον είχα γυμναστή στο αθλητικό γυμνάσιο Πειραιά, αλλά είχα μείνει εκεί για 2-3 μήνες, μετά πήγα πίσω στη γειτονιά μου. Δεν έχω πολλές εικόνες να σου πω, αλλά ήταν πιο εύκολα από ότι τώρα… Μόνο το πρωινό ξύπνημα ήταν πρόβλημα τότε”.

Για το φλερτ που υπήρχε από την περσινή περίοδο με τον Άρη σχολίασε: “Γνώριζα ότι υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον αλλά δεν ήταν τόσο επίσημο. Φέτος επισημοποιήθηκε και έγινε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Νιώθω λες και είμαι πολύ καιρό στην ομάδα, παρότι είμαι στην Θεσσαλονίκη ενάμιση μήνα μόνο. Ελπίζω ότι τα πράγματα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν τόσο καλά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Εγώ αυτό που θέλω είναι να κάνω ότι μου ζητάει ο προπονητής και να βοηθήσω την ομάδα μέσα στο γήπεδο με κάθε τρόπο”.

Το θέμα των ελεύθερων βολών απασχολεί όλους, περισσότερο όμως τον ίδιο. “Έχει δίκιο ο κόουτς που είπε ότι αυτοί που κερδίζουν τα φάουλ πρέπει να είναι πιο εύστοχοι στις βολές. Κερδίζω πολλά φάουλ, το ξέρω ότι πρέπει να τις βάζω και θα το κάνω. Είναι θέμα ημέρας”.

Ρωτήθηκε τι νιώθει ο ίδιος ότι πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του και απάντησε ξεκάθαρα: “Πρέπει να διαβάσω καλύτερα το παιχνίδι, να βλέπω τις πάσες, όχι μόνο να εκτελώ! Και ο κόουτς θα με βοηθήσει σε αυτό και ο Σίμτσακ, που είναι παλιοσειρά και ξέρει πολλά κιλά μπάσκετ. Ήμασταν φίλοι από τον Πανιώνιο και πάντα με βοηθάει”.

Για το αν τον βοήθησε η παρουσία του στον Ολυμπιακό παρότι δεν είχε χρόνο συμμετοχής σχολίασε: “Συνεργαζόμουν καθημερινά με πολύ καλούς παίκτες. Η πρώτη χρονιά ήταν αρκετά καλή, είχα παιχνίδια. Η δεύτερη ήταν περίεργη χρονιά για μένα, την τρίτη έφυγα και απέδειξα στον Αρκαδικό ότι κάτι λάθος έγινε τη δεύτερη χρονιά…”.

Καταλήγοντας μίλησε για το Παλέ: “Είναι γηπεδάρα το Παλέ! Είναι σαν κλουβί, οι κερκίδες είναι κοντά στο γήπεδο, είναι όσο μεγάλο χρειάζεται και αυτό δίνει όλη αυτή τη φλόγα”.

To Top