ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καμπερίδης: “Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την πρώτη κατοχή”

Ο Άρης θέλει να κλείσει με νίκη το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος, καθώς ακολουθεί διακοπή λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας και στον αγώνα με τον Φάρο Λάρισας ο Σάββας Καμπερίδης επεσήμανε ότι θα πρέπει οι παίκτες να επιβάλλουν τον ρυθμό τους από την πρώτη κατοχή.

Ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη στην τεχνική ηγεσία του Άρη τόνισε στην ιστοσελίδα της ομάδας: “Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή γιατί ο Γ.Σ.Λ. Φάρος είναι μια ομάδα με ταλέντο και ενθουσιασμό. Έχει πετύχει ήδη τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, οπότε προφανώς είναι απελευθερωμένος και θα έρθει να διεκδικήσει τον αγώνα με καλή ψυχολογία.

Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες του αντιπάλου σε άμυνα κι επίθεση. Παίζουμε στην έδρα μας, θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την πρώτη κατοχή, ώστε να μην αφήσουμε τον Γ.Σ.Λ. Φάρο να παίξει στο ρυθμό και στις συνθήκες που θέλει ο ίδιος.

Είναι πολύ σημαντικό να πάει η ομάδα με νίκη στη διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να υπάρχει ηρεμία και να μπορέσουμε αυτό το διάστημα να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που έχουμε εμφανίσει, προκειμένου να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια των υποχρεώσεων μας”.

To Top