ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καραβέλη: “Κίνητρο για τον κόσμο του Άρη”

Δηλώσεις ενόψει της φετινής σεζόν για το γυναικείο μπάσκετ έκανε η παίκτρια του Άρη Μαίρη Καραβέλη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8.

Αρχικά ανέφερε:

Κάθε χρονιά που ξεκινάει θέλεις να πετύχεις το καλύτερο δυνατό, από εκεί και πέρα και η ομάδα είναι πολύ καινούργια επομένως θα είναι λίγο διαφορετικά.

Σαν στόχο η ομάδα έχει στόχο να πετύχει το καλύτερο δυνατό, είτε αυτό είναι άνοδος στην Α1 είτε είναι μια θέση στις 3 πρώτες.

Για τις νεαρές παίκτριες και την «ευθύνη» να τις βοηθήσει:

Επειδή έχω υπάρξει μικρή που είχα πιο μεγάλες από επάνω μου να με καθοδηγούν και να μου δείχνουν και μπορώ να πω ότι ήμουνα πάρα πολύ τυχερή θα προσπαθήσω να κάνω και εγώ το αντίστοιχο.

Οι μικρές θα κάνουν τα λάθη τους, αλλά εκεί δεν θέλει φωνή, χρειάζεται να τις εξηγήσεις κάποια πράγματα γιατί καλώς ή κακώς και αυτές κάποιον χρειάζονται εκτός από τον προπονητή.

Για το ότι παρέμεινε στην ομάδα ο κ.Κουλακιώτης:

Πέρυσι θεωρώ κακό ότι είχαμε αλλαγές προπονητών.

Είναι καλό ότι έμεινε ο ίδιος από την άποψη του ότι τουλάχιστον και αυτός μας ξέρει και εμείς τον ξέρουμε, και σαν χαρακτήρες αλλά και τις απαιτήσεις που έχει ο ένας από τον άλλον.

Για το εάν την φετινή χρονιά περιμένουν περισσότερη στήριξη από τον κόσμο:

Καλώς ή κακώς το γυναικείο μπάσκετ δεν έχει τόση στήριξη όσο το αντρικό.

Εμείς από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε με τις νίκες και τις προσπάθεια μας να δώσουμε ένα κίνητρο στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο.

Για την σημασία του να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια:

Το καλό κλίμα είναι αυτό που κρατάει μια ομάδα ισορροπημένη, για να μην υπάρχουν και οι κόντρες και οι διαμάχες και σίγουρα θα είναι ένα από τα πράγματα που θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε.

To Top