Κηφισιά – Άρης: Κάντο όπως με τον Φιλαθλητικό!

Ο Άρης έχει πιο δύσκολο έργο σε σχέση με αυτό που είχε 10 μέρες πριν στην Αθήνα απέναντι στον Φιλαθλητικό. Η Κηφισιά είναι μια από τις καλές ομάδες της Α2, απέκλεισε ομάδα της Α1 (Απόλλων Πατρών) για να βρεθεί απέναντι στον Άρη, που αγωνίζεται και πάλι χωρίς ξένους, αλλά με δύο ελληνικές προσθήκες.

Το σημερινό (17.00) θα είναι το πρώτο παιχνίδι με την φανέλα του Άρη για τον Μιχάλη Πελεκάνο και τον Ζήση Σαρικόπουλο. Ο πρώτος ξεκίνησε προπονήσεις την Τρίτη με τη νέα του ομάδα και είναι λογικό να μην είναι απόλυτα έτοιμος, θα πάρει ωστόσο λεπτά συμμετοχής. Ο δεύτερος έχασε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού, αλλά πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει και θα το κάνει έστω βοηθώντας αρχικά τον Κώστα Χαρίση με πολύτιμες “ανάσες”.

Οι κίτρινοι για άλλο ένα παιχνίδι θα στερηθούν των υπηρεσιών των τριών Αμερικανών, που έμειναν στην Θεσσαλονίκη, αφού δεν υπήρξε οριστική λύση στο θέμα της αναστολής του απαγορευτικού των μεταγραφών από την FIBA.

Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί απολύτως σήμερα, αρκεί να μην υποτιμήσει την Κηφισιά. Αν παρουσιάσει πρόσωπο ίδιο με αυτό του αγώνα στον Φιλαθλητικό, τότε θα φτάσει στη νίκη και την πρόκριση που θα σημαίνει σημαντική οικονομική ενίσχυση, αφού επόμενος αντίπαλος – στην προημιτελική φάση – θα είναι ο Ολυμπιακός στο Αλεξάνδρειο.

 

To Top