Κηφισιά: Ποια είναι η σημερινή αντίπαλος του Άρη

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα την Κηφισιά. Την ομάδα που μαζί με τα Τρίκαλα αποτελούν τους μοναδικούς εκπροσώπους της Α2 στο Κύπελλο. Ουσιαστικά οι δύο αυτές ομάδες είναι οι εκπλήξεις του θεσμού καθώς αμφότερες απέκλεισαν συλλόγους από την Α1 για να βρεθούν ένα βήμα πριν από την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Η Κηφισιά πέταξε έξω τον Απόλλωνα Πατρών και τα Τρίκαλα τον ΠΑΟΚ.

Ποια είναι όμως η Κηφισιά; Το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α2 την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αυτό ωστόσο δεν την εμπόδισε να τερματίσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίες και να κλείσει άκρως πετυχημένα την παρθενική της χρονιά στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Το ρόστερ της απαρτίζουν αρκετά έμπειρα παιδιά όπως ο Φίλλιπος Μοσχοβίτης, ο Βαγγέλης Καράμπουλας, ο Χρήστος Πετροδημόπουλος αλλά και ο Θοδωρής Σιούτης. Οι περισσότεροι εξ’ αυτών έχουν και παραστάσεις από την Α1 ενώ σημαντικές λύσεις προσφέρουν και οι Τζιάλλας, Ψαθάς, Μενουδάκος.

Πρόκειται σαφώς για ένα από τα φαβορί που θα καταλάβουν μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην μεγάλη κατηγορία την επόμενη σεζόν, καθώς διατήρησε σε μεγάλο βαθμό τον κορμό του ρόστερ της ενώ πρόκειται για μία ομάδα αρκετά οργανωμένη και δουλεύει σε σωστά πρότυπα.

Το γεγονός και μόνο ότι απέκλεισε τον Απόλλωνα Πατρών την καθιστά επικίνδυνη και οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή δεν θα πρέπει σε κανένα σημείο να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους αν θέλουν να έχουν μέλλον στον θεσμό του Κυπέλλου.

 

To Top