ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άκρως κιτρινόμαυρη υποδοχή στον “θεό του μπάσκετ”! Γκάλης: “Στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ!” (photos + videos)

Ο Νίκος Γκάλης, ο “θεός του μπάσκετ”, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη μετά την ένταξή του στο Hall Of Fame του παγκόσμιου μπάσκετ! Στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” τον υποδέχθηκαν οπαδοί του Άρη και ο Super 3 τον βράβευσε μια τιμητική πλακέτα που τα λέει καθαρά και ξάστερα!

Στην πλακέτα που παρέλαβε ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών αναφέρονται: “Είσαι θεός μοναδικός. Σε ευχαριστούμε για όλα, Νίκο Γκάλη”.

Λιτά, περιεκτικά και απολύτως πραγματικά…

Η πτήση από τη Φρανκφούρτη προσγειώθηκε με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών.

Ο Γκάλης μόλις εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων γνώρισε την αποθέωση. “Είσαι θεός μοναδικός”, “Νίκος Γκάλης οε οε οε…”.

“Ήταν και ακόμα καλύτερα από ότι φανταζόμουν. Απίστευτο τριήμερο. Χαρήκαμε πάρα πολύ και εγώ και η οικογένειά μου. Γνωρίσαμε κόσμο, ήταν και μέλη από την ομάδα μου στο Σίτον Χολ. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις στιγμές. Είναι πολύ μεγάλη γιορτή στην Αμερική… Είναι η κορυφή για έναν μπασκετμπολίστα να τελειώσει έτσι την καριέρα του…”, είπε ο Γκάλης και πρόσθεσε: “Νόμιζα ότι γύρισα από μια μεγάλη νίκη. Συγκινήθηκα. Η αγάπη του κόσμου είναι αυτό που μετράει. Όλες οι δόξες, όλα τα πρωταθλήματα… Η αγάπη μετράει. Είναι απίστευτο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Με συγκινεί…” και αναφέρθηκε και στην επίδραση που είχε όλο αυτό που έζησεο ίδιος στην Εθνική ομάδα: “Εύχομαι να τους έδωσα λίγη δύναμη για τη συνέχεια, μη φοβούνται τίποτα, να παίξουν το παιχνίδι τους”.

Δεν σταμάτησε να αποθεώνεται από τους οπαδούς του Άρη, να φωτογραφίζεται ακόμα και με απλό κόσμο ο “θεός του μπάσκετ”, που ήταν πραγματικά συγκινημένος με την εξαιρετική και άκρως κιτρινόμαυρη υποδοχή στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

 

To Top