Κομβικό παιχνίδι για τις γυναίκες με τον Κρόνο

Έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες από Καλαμαριά και Εσπερίδες οι γυναίκες του Άρη ταξιδεύουν αυτή την ώρα στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν αύριο στις 16:00 τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με τις κίτρινες.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το ματς θα είναι ντέρμπι και τα κορίτσια του Κώστα Κωτούλη θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό για να πάρουν το ροζ φύλλο και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Η αθηναϊκή ομάδα έχει ίδιο ρεκόρ νικών με τον Άρη (3-6) και έχει σαν στόχο την παραμονή της στην Α1.

Το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από νεαρές αθλήτριες τις οποίες πλαισιώνουν κάποιες έμπειρες ενώ διαθέτει και ξένη παίκτρια την Μιλένα Βουκίσεβιτς που αγωνίζεται κοντά στο καλάθι. Πρώτη σκόρερ είναι η Μαρία Ζακιρίδου με 11.5 πόντους ανά παιχνίδι με τον Κώστα Κωτούλη να έχει ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή στο μαρκάρισμά της.

Από εκεί και πέρα ο έμπειρος τεχνικός θα έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεσή του και περιμένει από αυτές να δείξουν το καλό τους πρόσωπο έτσι ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top