ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόντρα στα προβλήματά του και τον Κολοσσό (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Υπό κανονικές συνθήκες το παιχνίδι του Άρη με τον Κολοσσό σήμερα (17:00) στο Αλεξάνδρειο για την 9η αγωνιστική θα ήταν από αυτά που ναι μεν υπάρχει το “πρέπει”, αλλά θα υπήρχε και ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με βάση όμως το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στους κίτρινους μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα. 

Νοκ άουτ ο Βασίλης Καββαδάς, νοκ άουτ και ο Έρικ Μπάκνερ, εκτός ομάδας εδώ και δύο εβδομάδες ο Ντέβιν Μαρμπλ, νέο ξαφνικό πρόβλημα χθες με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς και μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Το σκηνικό στον Άρη έχει γκρίζο φόντο. Ο Μαρμπλ θα αγωνιστεί κατά 99% αλλά προέρχεται από έναν τραυματισμό που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια και προξένησε την δυσαρέσκεια διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας για τη νοοτροπία που έχει.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή του μπορεί να βοηθήσει τους κίτρινους, γιατί την δεδομένη περίοδο κανείς δεν περισσεύει.

Ο Γιάνκοβιτς εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί, αλλά οι ενοχλήσεις στο πέλμα είναι έντονες και το σημείο του τραυματισμού του είναι από τα πιο… ύπουλα και ευαίσθητα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Χρειάζεται υπομονή και εγωισμός

Ο Κολοσσός είναι ομάδα που έχει γεμάτο ρόστερ για το μπάτζετ που είχε στην διάθεσή του ο Άρης Λυκογιάννης. Είναι ομάδα που δυσκόλεψε πάρα πολύ τον Ολυμπιακό, αλλά και ομάδα που δεν έχει παρουσιάσει σταθερότητα ακόμα στην απόδοσή της.

Αν προσθέσει κανείς στα προβλήματα με τα οποία μπαίνει ο Άρης σήμερα να παίξει τον αγώνα και την παράδοση που δεν είναι “σύμμαχος” των κίτρινων ειδικά τα τελευταία χρόνια, μπορεί να αναλογιστεί τις δυσκολίες.

Χρειάζεται μεγάλη υπομονή από όλους σήμερα στο Αλεξάνδρειο και φυσικά θα πρέπει οι παίκτες που θα μπουν να αγωνιστούν να βγάλουν εγωισμό, να δείξουν ότι όντως έχουν συσπειρωθεί από τα προβλήματα που ανακύπτουν και να κερδίσουν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

To Top