ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λάσκαρης: “Η ομάδα μας μπορεί! Έχει καρδιά και το έχει αποδείξει!”

Περήφανος και δικαιωμένος ο Νίκος Λάσκαρης βλέπει το πλάνο του να αποδίδει καρπούς άμεσα, ίσως πιο γρήγορα και από ότι ο ίδιος περίμενε. Είπε πολλά και όλα ενδιαφέροντα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης μετά το τέλος και της δεύτερης νίκης επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά.

Ο Νίκος Λάσκαρης τόνισε αρχικά για τον πέμπτο ημιτελικό: “Βεβαίως και μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά θα είναι πολύ πιο δύσκολα σε σχέση με εδώ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα δώσουν το 120%, θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν, για να μπορέσει ο Διαμαντίδης να παίξει σε έναν τελικό πρωταθλήματος και να μην φύγει άδοξα – αν μπορεί να ειπωθεί αυτό μετά από μια τέτοια καριέρα – για να κερδίσει το πρωτάθλημα. Η ομάδα μας, όμως, μπορεί. Έχει καρδιά και το έχει αποδείξει. Δείξαμε τα δόντια μας.

Το περιμέναμε αρκετοί. Περιμέναμε την υπέρβαση, αλλά έπρεπε να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο γιατί έξω από αυτό λέγονται πολλά. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα ομάδα και το δείχνει. Όταν κάποιοι παίκτες τραυματίζονται, κάποιοι άλλοι βγαίνουν μπροστά και βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά. Αυτό κάναμε και εμείς σε αυτά τα παιχνίδια”.

Συνέχισε υποστηρίζοντας ότι “δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που διεκδικήσαμε πρόκριση σε τελικό σε πέμπτο παιχνίδι, ούτε και αν έβλεπα τότε τα παιχνίδια του Άρη. Είναι πολλά τα χρόνια, δεν περιμέναμε να έρθουν τόσο σύντομα τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Ο Παναθηναϊκός είναι πολλά χρόνια μπροστά, γιατί δεν είναι μόνο οι παίκτες που αποκτά αλλά μιλάμε για όλο τον οργανισμό, που φτιάχνεται αργά και σταθερά. Ο Παναθηναϊκός δούλεψε πολλά χρόνια για να γίνει μεγάλος και εμείς θέλουμε να βαδίσουμε σε αυτά τα χνάρια, να δημιουργήσουμε έναν σταθερό κορμό και να προσθαφαιρούμε κάθε χρόνο εκεί που χρειάζεται, εκεί που πρέπει”.

“Χαίρομαι που τους βγάλαμε ψεύτες! Οι οπαδοί του Άρη τους διέψευσαν”

Αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ: “Χαίρομαι που βγάλαμε ψεύτες όλους αυτούς που πίστευαν ότι αυτό δεν γινόταν. Όταν συζητούσαμε για να βγάλουμε την ανακοίνωση, αυτά που ακούσαμε ήταν το κάτι άλλο. Ότι αυτά γίνονται εδώ και 30 χρόνια και ότι πάντα έτσι ήταν, ότι θα μας βρίζει όλο το γήπεδο, ότι θα μας γιουχάρουν. Χαίρομαι που οι οπαδοί του Άρη τους διέψευσαν και έδειξαν ότι γίνεται και αλλιώς. Μπορείς να διασκεδάζεις μέσα στον αγώνα, να περνάς όμορφα, να δημιουργείς τρομερή ατμόσφαιρα χωρίς να βάζεις στο στόμα τους συγγενείς των παικτών. Χαίρομαι πολύ που βγάλαμε ψεύτες όλους αυτούς και μάλιστα, χαίρομαι που η ανακοίνωση του Άρη χαρακτηρίστηκε από πολλά Μ.Μ.Ε σαν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες ομάδες”.

“Με τον κόουτς έχουμε ξεκινήσει τα πλάνα μας εδώ και καιρό”

Για το θέμα της παραμονής του Δημήτρη Πρίφτη σχολίασε: “Δεν νομίζω ότι οι νίκες ή οι ήττες στα πλέι οφ παίζουν ρόλο στο θέμα της παραμονής ή όχι του προπονητή, το οποίο είναι ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα από το αγωνιστικό. Με τον κόουτς έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό τα πλάνα μας για την επόμενη σεζόν και νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα”.

To Top