ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λάσκαρης: “Eίναι ακόμα πολύ νωρίς…”

Ο Νίκος Λάσκαρης μίλησε για την φετινή χρονιά, ενώ έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα μπάσκετ του Άρη με αμαξίδιο αλλά και στους χάλκινους Ολυμπιονίκες του Ρίο. 

Αναλυτικά όσα είπε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης στην κάμερα της ΕΡΤ3 στο ημίχρονο του φιλικού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

«Είναι πολύ νωρίς. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο και θεαματικό μπάσκετ. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο», τόνισε αρχικά, αναφορικά με την ομάδα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους χάλκινους ολυμπιονίκες, Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, τους οποίους στήριξε μέσω του ιδρύματός του: «Εμείς σαν ίδρυμα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο εκεί που δεν μπορεί η πολιτεία. Μας έκαναν υπερήφανους. Ήταν και παγκόσμιοι πρωταθλητές πριν από το Ρίο Ντε Τζανέιρο. Το 470 είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο. Το άθλημα είναι λίγο μοναχικό, γιατί περνάς ώρες μόνος σου στο νερό. Είχε την ευκαιρία ο κόσμος να τους δει εδώ, μαζί με τα μετάλλια».

Αναφέρθηκε επίσης και για την πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη: «Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές της ζωής. Βλέπω και στους Παραολυμπιακούς με τι ψυχή και δύναμη αγωνίζονται για πράγματα που οι περισσότεροι δεν μπορούν, παρότι δεν έχουν σωματικά προβλήματα. Είναι πολύ δύσκολο να το εκφράσεις με λόγια. Δυστυχώς, η Ελλάδα δεν έχει τη δυνατότητα να βοηθάει τέτοιες δραστηριότητες. Είναι πρωταθλητές Ελλάδας και αυτή τη στιγμή είναι η υπερηφάνεια μας».

To Top