ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λαβωμένος στην πρώτη μάχη για την τρίτη θέση (PRESSARIS LIVE, 18:00)

Ο Άρης μπαίνει σήμερα (18:00) στην μάχη για την τρίτη θέση “λαβωμένος”, με πολλά προβλήματα και τρεις σημαντικές απουσίες, που τον υποχρεώνουν να αγωνιστεί σήμερα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ με μοναδικό ξένο τον Αντουάν Σκοτ. 

Είχαν  οριστικά τεθεί νοκ άουτ ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς (διάστρεμμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό) και ο Τζάστιν Τζάκσον (πελματιαία), ενώ χθες οριστικοποιήθηκε και η απουσία του Γουίλ Κάμινγκς λόγω του χτυπήματος στη γάμπα, “κληρονομιά” από τον τρίτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς ότι οι κίτρινοι έχουν πάρα πολύ δύσκολη αποστολή χωρίς δύο βασικούς παίκτες και κυρίως χωρίς τον ηγέτη τους, πρέπει, όμως, να βρουν τα ψυχικά αποθέματα και την δύναμη, για να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, στηριζόμενοι ως επί το πλείστον στο ελληνικό στοιχείο.

Ο Άρης δεν έχει το πλεονέκτημα έδρας και το γεγονός ότι θα παραταχθεί με σοβαρές απουσίες κάνει το έργο του ακόμα πιο δύσκολο, αλλά ένας αγώνας πάντα κρίνεται μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Οι κίτρινοι δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν από το να παίξουν με το δικό τους στιλ, να εστιάσουν στην άμυνα, να είναι συγκεντρωμένοι στην επίθεσή τους και το βασικό πρόβλημα που “γεννάται” από την απουσία του Κάμινγκς είναι το σκοράρισμα, όπου θα πρέπει να βγουν μπροστά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, δίνοντας λύσεις.

To Top