ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

To Λαύριο ανακοίνωσε Βεργίνη

Το Λαύριο ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον 30χρονο γκαρντ, Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην Πάτρα. Υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου:

“H KAE Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Βεργίνη! Ο Έλληνας γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, διάρκειας ενός έτους.

Ο Δημήτρης Βεργίνης έχει γεννηθεί στις 15 Μαΐου του 1987 και με ύψος 1.91 μ. μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις «1» και «2».

Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες «Αστέρια Πανοράματος» και στη συνέχεια (2004-05) αγωνίστηκε στο Κολλέγιο Ανατόλια. Τη σεζόν 2005-06 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2008 όταν και μετακόμισε στον Παναθηναϊκό. Με τους πράσινους κατέκτησε το Triple Crown του 2009 και το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, προτού επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά για λογαριασμό του Άρη. Τον Αύγουστο του 2012 συμφώνησε με την Μπιλμπάο όμως τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς έλυσε τη συνεργασία του με τους Βάσκους και επέστρεψε στον Άρη. Η δεύτερη του απόπειρα να αγωνιστεί στο εξωτερικό ήταν με τη βουλγαρική, Λουκόιλ Ακαντέμικ, στην οποία αγωνίστηκε την περίοδο 2013-14. Την αγωνιστική περίοδο 2014-15 φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πατρών.

Πέρυσι με τους Αχαιούς είχε κατά μέσο όρο 7,1 πόντους, 1,5 ασίστ και 1,6 ριμπάουντ.

Με την απόκτηση του Δημήτρη Βεργίνη, το Λαύριο ενισχύει την περιφερειακή γραμμή του σε πολύ μεγάλο βαθμό, προσθέτοντας έναν αθλητή με τεράστια εμπειρία και σπουδαίες ικανότητες.

Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο της ΚΑΕ Λαύριο συνεχίζουν την προσπάθεια τους για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας!”

To Top