ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λυκογιάννης: “Η ομάδα φέτος έχει κάνει υπέρβαση…”

Ο Άρης Λυκογιάννης επεσήμανε πως ο Κολοσσός έχει κάνει ήδη υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα και χαρακτήρισε παλικαρίσιο καλάθι αυτό με το οποίο ο Αχόνεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός του Κολοσσού τόνισε μετά τον αγώνα: “Τη νίκη την αφιερώνω στο σταφ και τους παίκτες μας. Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μία πραγματικά μεγάλη ομάδα το οποίο το καθόρισε 100% ο Κολοσσός. Αν κερδίζαμε με την εικόνα που είχαμε μέχρι το 28’, θα ήταν μία τεράστια νίκη του Κολοσσού, αν το χάναμε, θα ήταν ήττα του Κολοσσού.

Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι για 29 λεπτά. Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου υπήρξε αδικαιολόγητος εκνευρισμός και το ματς γύρισε με αστεία λάθη. Το σχεδιάσαμε να πάει η μπάλα στον Άχονεν στην τελευταία φάση, σωστά επέλεξε να πάει μέχρι μέσα γιατί του δόθηκε χώρος. Παλικαρίσιο καλάθι, πολύ μεγάλη νίκη”.

Πρόσθεσε πως “η ομάδα έχει κάνει φέτος υπέρβαση αθλητική, παικτική, οικονομική, ό,τι μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Το ταβάνι έχει σπάσει και το κεφάλι έχει βγει απ’ έξω! Οι αναφορές σε τέταρτη θέση οδηγούν σε διαδικασία που κανένας δεν μπορεί εύκολα να διαχειριστεί. Είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία μας να καταφέρουμε πράγματα που ξεχνάμε ποιοι είμαστε και τι έχουμε κάνει.

Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και την περίοδο ντεφορμαρίσματος! Η ομάδα εδώ κι ένα μήνα είναι ντεφορμέ. Είναι φανερό ότι ο Χολ εδώ και 20 μέρες δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά δεν είναι μόνο αυτός, κι άλλοι παίκτες δεν περνάνε και την καλύτερή τους περίοδο αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Η ομάδα είναι εδώ για να τους στηρίξει όλους, ακόμα και στην κακή τους απόδοση”.

Σαλούστρος: “Μακριά από σκέψεις για 4η ή 5η θέση”

Ο Χρήστος Σαλούστρος επεσήμανε: “Ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλους, από τον προπονητή μέχρι τον φυσιοθεραπευτή. Θεωρώ ότι κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, σεμιναριακό θα έλεγα, για 28 λεπτά δεν δώσαμε ευκαιρία στον Άρη να μας απειλήσει.

Είναι λογικό να χαλαρώνεις κάποια στιγμή αλλά εμείς χαλαρώσαμε υπέρ του δέοντος. Πήγαμε να το πληρώσουμε αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε τα ματς που πάνε στον πόντο να τα κερδίζουμε. Είχα πολλή εμπιστοσύνη ότι θα κερδίζαμε. Ήταν δικό μας από την αρχή ως το τέλος. Σταθήκαμε και τυχεροί. Η τύχη πάντα χρειάζεται. Να μείνουμε μακριά από σκέψεις για 4η ή 5η θέση, να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι”.

To Top