ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι δύο επιλογές για την κάλυψη του κενού που αφήνει ο Καββαδάς

Μετά το νέο σοκ με τον τραυματισμό του Βασίλη Καββαδά, που μένει εκτός δράσης για ένα δίμηνο, οι κίτρινοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πώς θα καλύψουν το κενό του 25χρονου σέντερ.

Το μόνο δεδομένο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ότι ο Έρικ Μπάκνερ παραμένει στο ρόστερ, κάτι που ούτως ή άλλως θα συνέβαινε, γιατί δεν θεωρείται ότι είναι αυτός το μεγαλύτερο αγωνιστικό πρόβλημα του Άρη.

Από εκεί και πέρα, η πρόθεση για αντικατάσταση των Ντέβιν Μαρμπλ και Μάικλ Τζένκινς είναι δεδομένη, αλλά θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο να καλυφθεί και το κενό στην θέση “5”, το οποίο εσωτερικά καλύπτεται από την “μετακίνηση” του Μιχάλη Τσαϊρέλη στην συγκεκριμένη θέση και την αύξηση του χρόνου συμμετοχής του Βασίλη Σίμτσακ, ωστόσο δημιουργείται ένα “κενό” στην θέση “4”. Υπάρχει και το σενάριο απόκτησης σέντερ για το επόμενο δίμηνο, υπάρχουν επιλογές και από την ελληνική αγορά, ενώ έχει δυνατότητα η ομάδα να αποκτήσει και κοινοτικό παίκτη.

Σε πρώτη φάση η ομάδα θα πορευτεί κατά πάσα πιθανότητα ως έχει με τον Βασίλη Χρηστίδη να μπαίνει στην 12αδα στην θέση του Καββαδά. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η ενδεχόμενη απόκτηση του Γιάνκοβιτς, μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή παίκτη που να αγωνίζεται στις θέσεις “3” και “4”, όμως όλα αυτά είναι σενάρια στο μυαλό του Δημήτρη Πρίφτη και της διοίκησης, καθώς για να συμβούν θα πρέπει να λυθούν τα συμβόλαια των Μαρμπλ και Τζένκινς και μόνο εύκολο δεν είναι αυτό.

 

To Top