ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μήνυμα στον Λάσκαρη, μήνυμα στον κόσμο

Το προαναγγελθέν πενταετές πλάνο του Λάσκαρη προφανώς και δεν περιελάμβανε συμφωνία μόνο για έναν χρόνο με τον Γιαννάκη. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Έλληνας τεχνικός είναι αυτός που επέλεξε τη μονοετή συμφωνία. 

Ο Νίκος Λάσκαρης του πρότεινε τριετές συμβόλαιο, όμως με την κατάσταση στην ομάδα να είναι ακόμα ρευστή λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, εν τέλει οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβόλαιο ενός έτους.

Επί της ουσίας, ο Γιαννάκης με αυτόν τον τρόπο υποδεικνύει στον Λάσκαρη την ανάγκη να μιλήσει με πράξεις. Να υλοποιήσει όλες τις προσφορικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις που έχει δώσει και αφορούν και το παρελθόν (καταβολή οφειλομένων στην φετινή ομάδα) και το μέλλον (δημιουργία συνθηκών για να πρωταγωνιστήσει και πάλι το τμήμα).

Αν ο Λάσκαρης τηρήσει τις δεσμεύσεις του, τότε ο Γιαννάκης δεν θα έχει κανέναν απολύτως λόγο για να μη συνεχίσει το έργο του. Άλλωστε η αρχική συμφωνία των δύο πλευρών πριν από τρεις μήνες περίπου αφορούσε τριετή συνεργασία.

Αν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις του ιδιοκτήτη, τότε είναι δεδομένο ότι οι κίτρινοι θα έχουν πολλά προβλήματα, σενάριο που δεν θέλει να σκέφτεται ούτε ο Έλληνας τεχνικός, ούτε ο Λάσκαρης, ούτε κανένας στην οικογένεια του Άρη.

Η υπογραφή μονοετούς συμβολαίου ήταν το μήνυμα του Γιαννάκη στον Λάσκαρη. Η ατάκα του “όλοι μαζί ξεκινάμε δυνατά για τον Άρη” αφορά όλη την οικογένεια του Άρη.

Είναι μήνυμα συσπείρωσης γύρω από το τμήμα μπάσκετ, αν και η αλήθεια είναι πως ειδικά τα τελευταία χρόνια ο κόσμος του Άρη δεν παρουσίασε κάτι αντίθετο. Και ενωμένος είναι και στηρίζει το τμήμα και είχε συσπειρωθεί σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, ειδικά μετά το όραμα που είδε να δημιουργεί πέρσι ο Νίκος Λάσκαρης.

To Top