ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μίσσας: «Θα έχουμε ανακοινώσεις για την Εθνική»

Ο Κώστας Μίσσας πήρε θέση για το σενάριο που τον θέλει να αναλαμβάνει το… τιμόνι της Εθνικής τονίζοντας πως άμεσα θα υπάρχει ανακοίνωση, ενώ χαιρέτησε την προσπάθειες του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο έμπειρος κόουτς στο περιθώριο του «Antetokounbros» τοποθετήθηκε για το ζήτημα του νέου προπονητή της επίσημης αγαπημένης και το πάρα πολύ πιθανό ενδεχόμενο που υπάρχει για να αναλάβει ο ίδιος τις τύχες της… γαλανόλευκης. «Θεωρώ ότι όλο αυτό το σενάριο, θα έχει νόημα θέση και ουσία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αύριο, μεθαύριο θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Η Εθνική ομάδα έχει μία διαφορετική προσέγγιση για εμάς που έχουμε βρεθεί σε αυτή. Πολύ σύντομα θα έχουμε τις εξελίξεις», δήλωσε στην κάμερας της Cosmote TV ο Κώστας Μίσσας.

Οσον αφορά το «Antetokounbros», είπε: «Αδιαμφισβήτητα η εικόνα είναι συγκλονιστική. Ο κόσμος αγαπάει και διψάει για το μπάσκετ. Ο Γιάννης και ο Θανάσης προσφέρουν μία εκδήλωση που μπορείς να χαρείς το μπάσκετ. Αυτό δείχνει τη δυναμική του μπάσκετ. Οφείλω να ομολογήσω πως πραγματικά αυτό που γίνεται εδώ, σου δίνει δύναμη και δείχνει πόσο αγαπούν οι Ελληνες το μπάσκετ. Είναι σημαντικό να βάλουμε τα παιδιά σε αυτή την λογική. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι και βάση του είναι η χαρά».

To Top