ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μακ Νιλ και Καββαδάς “ξεκλειδώνουν” τον σχεδιασμό του νέου Άρη

Η παραμονή του Τζερέλ Μακ Νιλ και το ξεκαθάρισμα στην υπόθεση Καββαδά είναι οι προτεραιότητες του Δημήτρη Πρίφτη για να μπει σε μια πιο γρήγορη τροχιά ο σχεδιασμός του Άρη της επόμενης περιόδου.

Με τον Αμερικανό γκαρντ υπάρχει συνεχής επικοινωνία, οι κίτρινοι έχουν ήδη ανεβάσει την προσφορά τους και περιμένουν τον παίκτη, ο οποίος με τη σειρά του περιμένει κι άλλες προτάσεις για να μπει στην διαδικασία να συγκρίνει και να πάρει την τελική απόφασή του.

Υπάρχει μια θετική προδιάθεση στο στρατόπεδο του Άρη για θετιξή εξέλιξη στην υπόθεση του Μακ Νιλ και ενδεχομένως εντός της βδομάδας να μπει το θέμα στην τελική ευθεία του. Προτάσεις με περισσότερα χρήματα από αυτά που δίνει ο Άρης, ο Μακ Νιλ μπορεί να βρει μόνο από τουρκικές ομάδες, οι οποίες στην πλειοψηφία τους τώρα ξεκινούν τον σχεδιασμό τους.

Σε ότι αφορά τον Καββαδά, ο Άρης δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το να περιμένει πώς θα εξελιχθεί η σχέση του παίκτη με τον Ολυμπιακό. Έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του στον Καββαδά και πλέον είναι θέμα του παίκτη και του Ολυμπιακού τι θα γίνει.

To Top