ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μανωλόπουλος: “Δύσκολο παιχνίδι με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος”

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έγραψε στο μπλογκ του για τον αγώνα με τον Άρη, εκφράζοντας την βεβαιότητα του πως οι κίτρινοι θα είναι πολύ συγκεντρωμένοι μετά την ήττα από τους Σκαϊλάινερς.

Ο Έλληνας φόργουορντ έγραψε στον ΕΣΑΚΕ: “Αυτό το Σάββατο ξεκινά ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος. Aκόμη θυμάμαι την συζήτηση με τον coach Καστρίτη αμέσως μετά την κλήρωση για τα καλά και άσχημα σενάρια, για τις νίκες και ήττες που προσπαθούσαμε να προβλέψουμε. Η αλήθεια είναι ότι ο αριθμός 4 μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να μας αφήνει κανένα περιθώριο χαλάρωσης.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό και όλα είναι ρευστά από τις θέσεις του υποβιβασμού μέχρι και των play-offs. Για την ομάδα μας έρχονται πολλά δύσκολα και σημαντικά ματς, το καλό όμως είναι ότι τα περισσότερα είναι στο γήπεδο μας κοντά στον κόσμο των Τρικάλων που μας στηρίζει και μας βοηθά από την αρχή της χρονιάς.

Καθαρά αγωνιστικά τώρα το Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με μια ιστορικά δυνατή ομάδα, από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα μας. Είναι ψηλά στην βαθμολογία με στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και ένα σύνολο προπονητών και παικτών που μπορεί να τους υλοποιήσει. Είχαν μια μεγάλη πρόκριση για το κύπελλο Ελλάδας και δυστυχώς για μας εμφανίστηκαν στο ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης κουρασμένοι και ψυχολογικά άδειοι, ευκαιρία που θα μπορούσαμε υπό διαφορετικές συνθήκες να εκμεταλλευτούμε. Ξέροντας όμως τον coach Πρίφτη και τον οργανισμό Άρη είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν εδώ απόλυτα συγκεντρωμένοι για το καλύτερο.

Εμείς όμως από την μεριά μας προπονηθήκαμε όλο αυτό το διάστημα της διακοπής προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κάποιες αδυναμίες,να βελτιώσουμε κομμάτια του παιχνιδιού μας ώστε να φανούμε απόλυτα ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πιστεύω πολύ σημαντικό ρολό για το παιχνίδι θα παίξει ο έλεγχος του ρυθμού και των rebounds, τα λάθη και το μακρινό σουτ.

Τέλος καλούμε όλη η ομάδα τον κόσμο κοντά μας να μας βοηθήσει με την φωνή του και το πάθος του να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Υ.Γ Σήμερα όλοι οι Έλληνες και ειδικότερα εμείς οι άνθρωποι του μπάσκετ πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που ο Αντετοκούνμπο θα βρεθεί στην μεγαλύτερη γιορτή του μπάσκετ, ανάμεσα στους κορυφαίους και γράφει με χρυσά γράμματα την μπασκετική μας ιστορία. Μπράβο ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ”.

To Top