ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μεγάλη προσπάθεια του Γιαννάκη να κρατήσει τον Καββαδά!

Δεν θα πρέπει κανείς να αποκλείσει, τουλάχιστον όχι ακόμα, το ενδεχόμενο παραμονής του Βασίλη Καββαδά στον Άρη και την επόμενη χρονιά.

Το PRESSARIS σας είχε ενημερώσει από τις 19 Ιουλίου πως παρότι ο Έλληνας σέντερ έχει καταθέσει προσφυγή στη FIBA (η μόνη που έχει κοινοποιηθεί στην ΚΑΕ), ο Άρης θα προσπαθήσει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Όπου Άρης, βάλτε Παναγιώτης Γιαννάκης, διότι ο τεχνικός των κίτρινων χειρίζεται την συγκεκριμένη υπόθεση σχεδόν αποκλειστικά για λογαριασμό της ομάδας και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να μπορέσει να κρατήσει τον 26χρονο σέντερ στο Παλέ.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι η υπόθεση απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και φυσικά χρήματα. Στον Καββαδά οφείλεται σχεδόν το μισό συμβόλαιο της περσινής σεζόν και την επόμενη έχει να παίρνει ποσό που είναι απαγορευτικό με τα σημερινά δεδομένα να δώσει ο Άρης.

Αυτή τη στιγμή ο Καββαδάς δύσκολα μπορεί να καλυφθεί από άλλη ελληνική ομάδα, διότι οι δύο “αιώνιοι” έχουν σχεδόν κλείσει τα ρόστερ τους, η ΑΕΚ ανανεώνει το συμβόλαιο του Μαυροειδή και ο ΠΑΟΚ έχει επίσης κλείσει τις θέσεις στους ψηλούς.

Μόνο το εξωτερικό μοιάζει να είναι λύση για τον Καββαδά ή ο Άρης. Προς το παρόν δεν έχει προκύψει ενδιαφέρον από ομάδα εκτός Ελλάδας και αυτό είναι κάτι που “βολεύει” τον Άρη, ωστόσο τίποτα δεν θα συμβεί, αν οι κίτρινοι δεν βρουν χρήματα για τον Καββαδά.

To Top