ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Συστατικές επιστολές” από Γουάιτ και Κάμινγκς για τον Τζάκσον

Οκάρο Γουάιτ και Γουίλ Κάμινγκς έδωσαν πολύ καλές συστάσεις για τον Τζάστιν Τζάκσον και οι απόψεις τους ακούστηκαν από το τεχνικό τιμ των κίτρινων πριν την τελική επιλογή.

Ο Οκάρο Γουάιτ γνωρίζει πολύ καλά τον καινούριο παίκτη του Άρη διότι γνωρίζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι αμφότεροι από την Φλόριντα. Οι κίτρινοι επικοινώνησαν με τον πρώην παίκτη τους και ζήτησαν την άποψή του. Ήταν θετική.

“Είναι παίκτης που παίζει με πολύ μεγάλη ενέργεια, είναι αθλητικός και είναι καλός χαρακτήρας”, είπε ο Οκάρο στον Σάββα Καμπερίδη, ενώ χθες ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την δημοσίευση της ΚΑΕ στο instagram για την απόκτηση του Τζάκσον! Προφανώς συζητήθηκαν και άλλα πράγματα πιο μπασκετικά, πιο τεχνικά.

Θετική άποψη για τον παίκτη έχει και ο Γουίλ Κάμινγκς, που γνωρίζει τον Τζάκσον, καθώς αμφότεροι κατάγονται από το Τζάκσονσβιλ και γνωρίζονται από το κολεγιακό μπάσκετ, εκεί όπου το 2014 αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός, ενώ αποφοίτησε ως τέταρτος μπλοκέρ στην ιστορία του Σινσινάτι και πέρσι ήταν δεύτερος στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Ήταν δύο απόψεις που μέτρησαν στην τελική απόφαση, μαζί και με την συζήτηση που είχε ο ίδιος ο Δημήτρης Πρίφτης με τον παίκτη πριν καταλήξει σε αυτή την επιλογή.

To Top