ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μιχάλογλου: “Το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μια παραδοσιακή δύναμη, όπως ο Άρης”

Ο Αντώνης Μιχάλογλου, καλαθοσφαιριστής του Κόροιβου κατέθεσε τις δικές του απόψεις στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα φίλοι μου,

Μετά την νίκη με την Δόξα Λευκάδας,το ματς με τον Κολοσσό απέκτησε για εμάς πολύ ιδιαίτερη σημασία. Μια ακόμη νίκη θα μας βοηθούσε πάρα πολύ στην προσπάθεια που κάνουμε για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας,το προπονητικό team μας ανέλυσε τον αντίπαλο μας και νιώθαμε έτοιμοι. Δυστυχώς,δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα, ήμασταν άστοχοι και πολύ αγχωμένοι και αυτό φάνηκε στο παρκέ. Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία και νιώσαμε αρκετά απογοητευμένοι.

Κατόπιν,στην εβδομάδα που μας πέρασε αποχαιρετίσαμε τον Kenny Hall που έφυγε για την Τσεχία και υποδεχθήκαμε τον Eric McClellan που πιστεύω ότι θα βοηθήσει στην προσπάθεια μας καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό παιδί και συμπαίκτης.

Στο ματς του Σαββάτου με τον Άρη θα διεκδικήσουμε ο,τι μας αναλογεί από μια παραδοσιακή δύναμη του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Καλή αγωνιστική να έχουμε”

To Top