ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μούρτος: “Πάμε στην Αθήνα να κερδίσουμε”

Ο Σπύρος Μούρτος έπνιξε τον θυμό και την οργή του για όσα έγιναν σήμερα στο Παλέ και τόνισε πως ο Άρης θα πάει στην Αθήνα για να κερδίσει την ΑΕΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ο αρχηγός των κίτρινων δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: “Σήμερα δώσαμε μια πολύ μεγάλη μάχη όλα τα παιδιά, σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης, με πάθος, Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε και χωρίς τον Γουίλ και μας στοίχισε αυτό. Έχω την εντύπωση ότι αδικηθήκαμε αν και δεν θέλω να μιλάω για διαιτησίες… Είναι άδικη και η αποβολή του κόουτς. Δεν μπορείς να μας αφήσεις σε εκείνο το σημείο χωρίς τον προπονητή μας. Μόνο αυτό σαν σχόλιο για την διαιτησία. Πάμε στην Αθήνα να κερδίσουμε, δεν θα πάμε για να τελειώσει η σειρά…”.

Ρωτήθηκε να σχολιάσει την αγωνιστικότητα που βγάζει ο Άρης, παρόλο που δεν διακυβεύεται κάτι σε αυτούς τους αγώνες και εκεί παρενέβη ο Δημήτρης Πρίφτης τονίζοντας: “Δεν διαφωνούμε. Όταν παίζουμε στο γήπεδο, παλεύουμε για κάθε φάση”.

Ο Μούρτος απάντησε: “Είναι αλήθεια αυτό που λέει ο κόουτς. Δεν είναι κάτι παράλογο. Δεν υπάρχει κανείς που μπαίνει για να χάσει. Έχουμε εγωισμό, είμαστε αθλητές και θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Όταν είμαστε το παρκέ, μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Πίστευα ότι δεν θα χάναμε, είμαι στενοχωρημένος, αλλά πάμε το Σάββατο για να κερδίσουμε”.

To Top