ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Μπασκετικός Άρης ώρα μηδέν”

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον μπασκετικό Άρη και ο Δημήτρης Σαχινίδης μοιράζεται τις σκέψεις του με τους φίλους του Άρη μέσα από το PRESSARIS.

Αναλυτικά:

Κάθε φορά που γράφω ένα άρθρο προσπαθώ να έχω στο μυαλό μου μια συγκεκριμένη βασική ιδέα πάνω στην οποία στηρίζονται οι σκέψεις και τα συναισθήματα μου.Για αυτό το λόγο λοιπόν σήμερα είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω προκαταβολικά μια συγνώμη από τους αναγνώστες του Pressaris, καθώς όλα όσα λαμβάνουν χώρα είναι πέρα από κάθε λογική με αποτέλεσμα να μην μπορώ καν να τα εξηγήσω.
Από εκεί και πέρα όμως το καθήκον ενός δημοσιογράφου όπως άλλωστε έχω ξαναγράψει είναι να δηλώνει παρών στα δύσκολα δίνοντας την ευκαιρία στον πικραμένο και απογοητευμένο κόσμο να πιαστεί από κάπου χωρίς παρόλα αυτά να του βομβαρδίζει το μυαλό με ανούσιες πληροφορίες οι οποίες ίσως και να μην έχουν καμία απολύτως βάση.
Ο μπασκετικός Άρης λοιπόν ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί και η κατάσταση αυτή πρέπει να ξεκαθαριστεί εκ των προτέρων πώς δεν ξεκίνησε από χθες, αντίθετα αυτό που ζούμε τώρα προήλθε από μια σειρά αδρανειών, αν όχι εγκληματικών χειρισμών της διοίκησης η οποία απέδειξε περίτρανα ότι ενώ γνώριζε το μέγεθος του προβλήματος το αγνοούσε επιδεικτικά.
Βέβαια αντιλαμβάνομαι στον απόλυτο βαθμό πώς ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται τόσο για ότι έγινε στο παρελθόν, αλλά καίγεται πολύ περισσότερο για το τι πρόκειται να συμβεί τώρα, μιας και η κατάσταση στον Άρη θα μπορούσε εύκολα να παρομοιαστεί με μια βραδυφλεγή βόμβα η οποία είναι έτοιμη να εκραγεί.
Για αυτό το λόγο λοιπόν η παραίτηση του Κ. Λευτέρη Αρβανίτη, αλλά και του Κ. Στάθη Ρούσσου θα πρέπει θέλοντας και μη να σηματοδοτήσει επιτέλους τη ροή κάποιων εξελίξεων, μιας και πλέον φτάσαμε στο μη περαιτέρω. 
Ανέκαθεν στη ζωή μου πίστευα πώς οι πραγματικά ισχυροί άντρες βγαίνουν μπροστά παίρνοντας τις όποιες ευθύνες τους αναλογούν χωρίς να τις καταλογίζουν στον οποιονδήποτε άλλον και ο Νίκος Λάσκαρης δυστυχώς εδώ και ένα αρκετά μεγάλο διάστημα δεν βγάζει προς τα έξω αυτήν την εικόνα. Βάσει λοιπόν όλων αυτών που ανέφερα παραπάνω ο μεγαλομέτοχος της ομάδος θα πρέπει να απευθυνθεί στον κόσμο που τον στήριξε όσο κανένας άλλος και να του ξεκαθαρίσει ευθέως εάν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τμήματος η όχι.
ΥΓ. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα σε βάρος του Άρη.
To Top