ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπλατ: «Γελοία τα όσα ακούγονται για μένα και τους παίκτες»

Ξέσπασε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά την πρόκριση της Νταρουσάφακα επί της Μπάνβιτ, χαρακτηρίζοντας «γελοία» τα όσα ακούγονται τόσο για το δικό του μέλλον, αλλά και των παικτών του.

Έξαλλος με τις φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό τόσο για το δικό του μέλλον, όσο και των παικτών του, είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος μετά την πρόκριση της Νταρουσάφακα επί της Μπάνβιτ στα ημιτελικά της τουρκικής λίγκας, τις χαρακτήρισε όλες «γελοίες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ:

«Συγχαρητήρια στην Μπάνβιτ για την καλή σεζόν που έκανε. Πήραν το Κύπελλο Τουρκίας και έπαιξαν στον τελικό του Basketball Champions League. Για εμάς, ήταν δύσκολο να πάρουμε τη νίκη. Επίσης, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την καλή σεζόν που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν διάφορες φήμες για την ομάδα, τους παίκτες και το μέλλον μου. Όλα αυτά είναι γελοία. Θέλουμε να παλέψουμε μέχρι την τελευταία μας ημέρα στη σεζόν και να εκπροσωπήσουμε την Νταρουσάφακα. Οι παίκτες μας παίζουν για τη νίκη και αυτό είναι το μοναδικό πράγματα που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή».

To Top