Μπόγρης: «Χαρούμενος και δικαιωμένος!»

Για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που του δίνει το δικαίωμα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα, για τους στόχους του με τον Άρη, αλλά και για το Νίκο Γκάλη, μίλησε μέσα από την συχνότητα του «Άρης FM 92,8» ο Γιώργος Μπόγρης, λίγες ώρες μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειάς του.

Ο 23χρονος σέντερ μίλησε αρχικά για τα συναισθήματά του, όταν πληροφορήθηκε τη θετική έκβαση της υπόθεσής του: «Είμαι ευτυχισμένος. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ξυπνήσεις. Εννοείται ότι νιώθω χαρά, νιώθω δικαίωση. Θα το θεωρούσα χαζό να μην μπορώ να παίξω. Ανυπομονώ να αρχίσω να παίζω. Δεν έχω να δώσω απαντήσεις σε κανέναν. Εγώ θα κάνω τη δουλειά μου και οι απαντήσεις θα έρθουν από μόνες τους. Δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Δεν σκέφτηκα πάντως ούτε στιγμή να τα παρατήσω. Ήμουν στην… πρίζα συνέχεια. Είχα υπομονή και περίμενα. Υπήρχαν πάντως περίοδοι που σκεφτόμουν τι θα γινόταν αν δεν δικαιωνόμουν».

Παράλληλα, ευχαρίστησε το Βαγγέλη Αλεξανδρή για την στήριξή του: «Ο κόουτς ήταν ο πρώτος που με στήριξε και ήταν δίπλα μου. Μου το έδειξε με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Κάλλιστα θα μπορούσε να είχα πάρει κάποιον άλλο παίκτη και να μου πει ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Δεν το έκανε και τον ευχαριστώ».

Ο Μπόγρης συμπλήρωσε, αναφερόμενος στην υποδοχή του κόσμου και στο πώς αισθάνεται στο νέο του περιβάλλον: «Στον Άρη περνάω τέλεια. Με τους συμπαίκτες μου, στην πόλη, περνάω τέλεια και αυτό θα φανεί. Εξάλλου, οι φίλαθλοι με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά και με το παραπάνω από την πρώτη ημέρα και δεν το περίμενα. Ο κόσμος ήταν δίπλα μου, με στήριξε και τους ευχαριστώ πολύ. Τρελαίνομαι να τους βλέπω στο γήπεδο».

Εξέφρασε πάντως πικρία για τους ανθρώπους του Περιστερίου, όπου αγωνίστηκε σε ματς Κυπέλλου στο ξεκίνημα της σεζόν, προκαλώντας του πρόβλημα στην συνέχεια: «Ήταν λίγο άνανδρο αυτό που έκαναν. Αυτό είναι γεγονός. Εγώ όμως έφυγα, δεν με έδιωξαν αυτοί. Το θέμα είναι επειδή έχουμε κάνει το χόμπι μας επάγγελμα να το απολαμβάνουμε κιόλας. Δεν περνούσα καλά. Δεν με απασχολούν όλα αυτά όμως. Ο χρόνος θα δείξει ποιος είχε δίκιο».

Ενόψει της αναμενόμενης πρώτης εμφάνισής του στο πρωτάθλημα, κόντρα στην Καβάλα, ο Γιώργος Μπόγρης είπε: «Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλό προπονητή, καλούς παίκτες, δουλεύουν καλά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε. Είναι αρνητικό ότι πάμε να τους αντιμετωπίσουμε μετά από μία βαριά ήττα, γιατί θα είναι πιο συγκεντρωμένοι. Εμείς πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά, γιατί έχουμε και ποιότητα και δυναμική. Είναι όμως ένα δύσκολο παιχνίδι».

Ο 23χρονος σέντερ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την πρόσφατη, τυχαία συνάντησή του με το Νίκο Γκάλη, την οποία είχε σχολιάσει στο twitter ως… «εγκεφαλικό»: «Ένιωσα αμηχανία. Ήθελα να πάω να του μιλήσω και δεν μπορούσα να σηκωθώ από την καρέκλα. Ήθελα να πάω να του πω ‘σ’ ευχαριστώ πολύ, που έχουμε δουλειά κι έχουμε να φάμε’. Αυτοί ειδικά που τρώνε το πολύ ψωμί, το τρώνε από τον Γκάλη. Μπάσκετ σίγουρα θα είχαμε στην Ελλάδα και χωρίς τον Γκάλη, αλλά όχι σε αυτό το επίπεδο».

Τέλος, απέφυγε τις… βαρύγδουπες υποσχέσεις, παραπέμποντας στο τέλος της σεζόν: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και θα κάνουμε ταμείο τον Απρίλιο. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό»!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125€ από την expekt.com!

To Top