ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ο Γαλατσόπουλος

O Bαγγέλης Γαλατσόπουλος είναι -και τυπικά- ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Μιχάλη Μελή.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στην σχετική κούρσα, κάτι που σήμαινε ότι αποτελούσε τυπική διαδικασία η εκλογή του.

Οι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (28/3) στα γραφεία του Συνδέσμου επικύρωσαν αυτό που περίμεναν όλοι, με τα αποτελέσματα των εκλογών να δείχνουν ότι μόλις μία ομάδα δεν τον στήριξε με την ψήφο της.

Πιθανότατα πρόκειται για τον Ολυμπιακό, κάτι που πάντως δεν επιβεβαιώνεται επίσημα αυτή την στιγμή. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες ψήφισαν θετικά τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, η θητεία του οποίου θα είναι διετής.

Θυμίζουμε ότι ο Μιχάλης Μελής είχε παραιτηθεί από τη θέση πριν από ένα μήνα, με τον νέο πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ να έχε στα χέρια του την “καυτή πατάτα” των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ζήτημα που αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί άμεσα.

Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ: “Νέος αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ εκλέχθηκε ο κ. Σταύρος Δουβής, ενώ στις θέσεις του γενικού γραμματέα και του ταμία παραμένουν οι κ.κ. Γιάννης Ψαρράκης και Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ο κ. Γαλατσόπουλος είναι ο έκτος πρόεδρος στην ιστορία του ΕΣΑΚΕ μετά τους κ.κ. Θόδωρο Καρατζά (1992-’01), Μανώλη Παπακαλιάτη (2001-’02), Βασίλη Οικονομίδη (2002-’12), Γιώργο Χαλβατζάκη (2012-’16) και Μιχάλη Μελή (2016-’17)“.

To Top