ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νίκη εντός έδρας στη Stoiximan.gr Basket League δύο μήνες μετά!

Στις 8 Οκτωβρίου πέτυχε ο Άρης την τελευταία του νίκη στο Αλεξάνδρειο. Είχε κερδίσει με σκορ 75-65, αλλά καμία χαρά δεν υπήρχε στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League, καθώς τότε ήταν που είχε τραυματιστεί ο Βίκτορ Σανικίτζε.

Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ “ο Άρης επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες πρωταθλήματος σχεδόν δύο μήνες μετά, καθώς είχε να πανηγυρίσει στο γήπεδό του από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 8 Οκτωβρίου. Οι «κίτρινοι» εξάλλου, έφτασαν τις οκτώ νίκες σε 11 αναμετρήσεις απέναντι στον Κολοσσό στο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη”.

Επίσης:

– Ρεκόρ πόντων με τη φανέλα του Άρη σημείωσε ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς με τους 21 που είχε απέναντι στον Κολοσσό. Ο Σέρβος είχε σημειώσει δύο φορές φέτος από 18 πόντους.

– Ρεκόρ για τον ίδιο φέτος είναι και οι εννέα εύστοχες βολές με 100% ευστοχία.

– Τους 1.400 πόντους στην καριέρα του στην STOIXIMAN.GR Basket League ξεπέρασε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο φόργουορντ του Άρη έχει 1.401 και έγινε ο 136ος αθλητής που ξεπερνά τον συγκεκριμένο αριθμό στην ιστορία της λίγκας.

–  Ο Σπύρος Μούρτος με τους πέντε πόντους που σημείωσε ξεπέρασε τους 600 (έχει πλέον 601) με τη φανέλα του Άρη στο πρωτάθλημα.

To Top