ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νίκο Γκάλη αυτή η μέρα είναι ολότελα δική σου! Ο “θεός” του μπάσκετ εντάσσεται στο Hall Of Fame!

Η πιο σπουδαία μέρα στην καριέρα του Νίκου Γκάλη έρχεται σχεδόν 23 χρόνια από τότε που σταμάτησε να παίζει το άθλημα που λάτρεψε! Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής μπαίνει σήμερα στο Hall Of Fame του Παγκοσμίου Μπάσκετ!

Χθες, στην μικρή ομιλία του, στη συνέντευξη Τύπου της “κλάσης 2017” ο Γκάλης ουσιαστικά αφιέρωσε την ημέρα στην Ελλάδα (του). Δήλωσε πολύ χαρούμενος που εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Σήμερα η μέρα είναι ολότελα δική του. Σήμερα όλη η Ελλάδα υποκλίνεται στο μεγαλείο του κορυφαίου αθλητή που έχει αναδείξει ο ελληνικός αθλητισμός.

Η ένταξή του στο Hall Of Fame του παγκοσμίου μπάσκετ (λίγο μετά τα μεσάνυχτα), στο πάνθεον του αθλήματος είναι μια δική του υπόθεση, μια δική του χαρά, την οποία απλόχερα μοιράστηκε με όλους χθες, όταν αναφέρθηκε στην Ελλάδα. Σήμερα είναι μέρα για τον ίδιο τον Γκάλη, προφανώς και για την οικογένειά του, που τον ακολούθησε ως το Σπρίνγκφιλντ.

Ο άνθρωπος που άλλαξε την μοίρα του αθλητισμού μιας ολόκληρης χώρας μπαίνει στο πάνθεον των κορυφαίων του μπάσκετ στη γη.

Είναι ο πρώτος Έλληνας και ο έκτος μη ΝΒΑερ που θα εισαχθεί στο Hall Of Fame και αυτό αν μη τι άλλο αναδεικνύει το τεράστιο επίτευγμα και την υπέρμετρη τιμή για τον ίδιο τον Γκάλη, τον άνθρωπο που δόξασε και δοξάστηκε στον Άρη, τον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

To Top