Νικολάου: «CYTA και Άρης έχουμε σχέση αλληλοϋποστήριξης»

Κατά πάσα πιθανότητα η CYTA θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Άρη χορηγικά και για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού όπως τόνισε η διευθύντρια μάρκετινγκ της CYTA Hellas, Μαρίνα Νικολάου με τους κίτρινους «έχουμε μια συνεργασία αλληλοϋποστήριξης».

Η κ. Νικολάου βραβεύτηκε χθες από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη για την χορηγία της CYTA τα δύο τελευταία χρόνια και τόνισε πως «είναι μια ιδιαίτερη βραδιά και κυρίως είναι τιμή για εμάς που συνεργαζόμαστε για δεύτερη χρονιά με την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ. Είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας και έχουμε μια συνεργασία αλληλοϋποστήριξης. Ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αυτές οι σχέσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές. Έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές τον τελευταίο χρόνο με την ΚΑΕ Άρης. Σας θυμίζω ότι στο περίπτερο μας στην ΔΕΘ μας είχε επισκεφτεί όλη η ομάδα και υπήρχε κοσμοσυρροή, σε βαθμό που κόντεψε να πέσει το περίπτερο κάτω και ευτυχώς ήταν πολύ καλής κατασκευής».

Πρόσθεσε πως «έχουμε δώσει εισιτήρια διαρκείας σε πελάτες μας που είναι οπαδοί του Άρη και γενικότερα βρίσκουμε τρόπους για να εκβαθύνουμε και να κάνουμε την σχέση μας ακόμη πιο δυνατή. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την πόλη της Θεσσαλονίκης για το γεγονός ότι έχει υποδεχθεί από την πρώτη στιγμή την CYTA και τα προϊόντα της. Αυτό μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε μια πολύ δυναμική πορεία στην Ελλάδα. Βρισκόμαστε στο πλαίσιο μιας πανελλαδικής επέκτασης. Βρισκόμαστε προς την επίτευξη του στόχου μας, καθώς καλύπτουμε το 68% της χώρας. Η Θεσσαλονίκη είναι βέβαια στην καρδιά μας γιατί είναι πραγματικά η πόλη που μας στήριξε και είμαστε πάντα κοντά και υποστηρίζουμε τις ομάδες που το αξίζουν όπως ο Άρης. Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στην ΚΑΕ Άρης και με πολύ δύναμη να πετύχει ακόμη περισσότερα».

To Top