ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ντάριλ Γουάτκινς: Από το “κόψιμο” του Άρη στο ΝΒΑ, επιστροφή στην Ευρώπη και αντίπαλος στο Παλέ!

Ο Άρης ήταν η ομάδα που έδωσε μια από τις πρώτες ευκαιρίες στον Ντάριλ Γουάτκινς να παίξει μπάσκετ στην Ευρώπη, εν τέλει όμως την τελευταία στιγμή “κόπηκε” από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή τον Σεπτέμβριο του 2011.

Ο Αμερικανός σέντερ, στα 26 του τότε, είχε έρθει δοκιμαστικά και συμμετείχε και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πράβετς και έπαιξε και σε κάποια φιλικά.

Εν τέλει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποφάσισε ότι δεν μπορεί να προσφέρει αυτά τα οποία ο ίδιος ήθελε και έτσι ο Άρης τον άφησε να φύγει. Δεν είχε τότε παραστάσεις από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς είχε αγωνιστεί σε Κίνα και Λίβανο.

Πήγε στην Κύπρο και έπαιξε με την ΕΘΑ και στο τέλος εκείνης της χρονιάς, τον Απρίλιο τ0υ 2012 βρέθηκε στο ΝΒΑ με 10ήμερο συμβόλαιο στους Χόρνετς και μάλιστα στο ντεμπούτο του “κατέβασε” 13 ριμπάουντ!

Ακολούθησε η επιστροφή του στην Ευρώπη, αφού δεν βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ μέσω των σάμερ λιγκ και αγωνίστηκε κατά σειρά στην Σαρλερουά, την Λουκόιλ, την Σαλόν και από πέρσι ανήκει στην Βιλερμπάν, με την οποία σήμερα θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Άρη.

To Top