ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ντραγκίσεβιτς: “Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, να το εκμεταλλευτούμε με τον κόσμο μας”

Το κίνητρο είναι μεγάλο στο στρατόπεδο του Άρη για την σειρά των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ. Για τον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς οι κίτρινοι πρέπει να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το πλεονέκτημα έδρας και να προχωρήσουν παρακάτω.

Ο Σέρβος φόργουορντ επεσήμανε αρχικά: “Προπονηθήκαμε πολύ, δουλέψαμε αρκετά. Είχαμε περισσότερο από δύο εβδομάδες από τον τελευταίο αγώνα, αλλά ίσως αυτό είναι ένα πρόβλημα, γιατί δεν είχαμε αγώνα. Θα χρειαζόμασταν ένα φιλικό τουλάχιστον, αλλά δεν έγινε τελικά, όμως από την άλλη πλευρά προπονηθήκαμε πολύ, παίξαμε μεταξύ μας, προετοιμαστήκαμε πολύ καλά γι’ αυτό το παιχνίδι”.

Ρωτήθηκε αν υπάρχει επιπλέον κίνητρο λόγω της αντιπαλότητας που θυμίζει τα ντέρμπι Ερυθρού Αστέρα – Παρτιζάν και του ότι ο Άρης δεν κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο και απάντησε: “Σαφώς και υπάρχει μεγάλο κίνητρο. Τα πλέι οφ είναι… άλλη διοργάνωση. Θα είμαστε έτοιμοι, περισσότερο πιο συγκεντρωμένοι και επειδή χάσαμε και τα δύο παιχνίδια. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα από το πρώτο, αλλά και πάλι χάσαμε. Τώρα, όμως, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε”.

Για τα νέα πρόσωπα που κάνουν τους αγώνες της σειράς και πάλι διαφορετικούς είπε: “Έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Και στην δική μας ομάδα έχουμε έναν καινούριο παίκτη, είναι καλό που προπονήθηκε μαζί μας για 10 μέρες. Είναι μεγάλη η αντιπαλότητα, θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα”.

Ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος ο ίδιος και απάντησε: “Είμαι έτοιμος και εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά”.

To Top