ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξανθόπουλος: “Είχαμε ελεύθερα σουτ, δεν τα βάλαμε…”

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος εστίασε την ήττα στο ότι χάθηκαν ελεύθερα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο και θα έπρεπε να είχαν κερδίσει αφού κράτησαν τον ΠΑΟΚ στα 0/20 τρίποντα.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ επεσήμανε: “Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και αμυντικά και επιθετικά, βάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ με καλή λειτουργία και αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί και νομίζω ότι σε μεγάλο πσοσοτό κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε.

στο δεύτερο μέρος δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν βάλαμε ελεύθερα σουτ, είχαμε καλή κυκλοφορία στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά είναι γνωστό το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αφήνει ελεύθερα τα σουτ. Δεν βάλαμε τα σουτ, γύρισε το παιχνίδι… Αμυντικά μας στοίχισε η παρουσία του Κλάντον μέσα στο καλάθι, έβαλαν και ένα μεγάλο σουτ με τον Σάιμπερτ, εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί στην επίθεση. Συνεχίζουμε, έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας”.

Ρωτήθηκε για το μονοδιάστατο παιχνίδι με τα τρίποντα και απάντησε: “Αν τυχόν στο δεύτερο ημίχρονο έμπαιναν τα τρίποντα, δεν θα γινόταν αυτή η ερώτηση. Είχαμε ελεύθερα σουτ, δεν τα βάλαμε… Έπρεπε να είχαμε κερδίσει με τα 0/20 τρίποντα του ΠΑΟΚ”.

To Top