ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξανθόπουλος: “Με γεμάτο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε τη νίκη και μετά ο τελικός”!

Οδηγό προς… αποφυγή αποτελεί για τον Άρη το τελευταίο ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα εν όψει της αυριανής συνάντησης των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στο Nick Galis Hall, όπως δήλωσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

«Είναι ένα ακόμα παιχνίδι, το οποίο όμως είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που την ξέρουμε. Παίξαμε και πριν λίγες μέρες για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή την φορά θα τεθούμε αντιμέτωποι στην έδρα μας και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, γιατί στην προηγούμενη μεταξύ μας αναμέτρηση δεν ήμασταν. Δεν κάναμε αυτά που είχαμε πει.

Θέλουμε πάρα πολύ να νικήσουμε, γιατί είναι ένα ματς στην έδρα μας και σε περίπτωση νίκης θα μας κρατήσει ζωντανούς σε έναν πολύ σημαντικό στόχο. Και μετά, πρώτα ο Θεός αν περάσουμε, θα μείνει ένας αγώνας, ένας τελικός, όπου όλα μπορεί να γίνουν! Εύχομαι το γήπεδο να είναι γεμάτο. Να μας βοηθήσει ο κόσμος σε αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί μια πολύ μεγάλη νίκη», τόνισε ο γκαρντ των «κίτρινων» στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

To Top