ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξανθόπουλος: “Τελείως διαφορετική ομάδα η Βιλερμπάν από την Στρασμπούρ”

Ομάδα τελείως διαφορετική από την Στρασμπούρ είναι η Βιλερμπάν, που διαβάζει καλύτερα το παιχνίδι και δεν αρέσκεται τόσο στον… γαλλικό τρόπο μπάσκετ, όπως επεσήμανε ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Ο έμπειρος πλέι μέικερς επεσήμανε πως “παίζουμε για τρίτη σερί φορά με γαλλική ομάδα. Νομίζω ότι η Βιλερμπάν είναι τελείως διαφορετική ομάδα από την Στρασμπούρ. Διαβάζει περισσότερο τις φάσεις, δεν είναι μια τυπική γαλλική ομάδα που της αρέσει το run n’ gun παιχνίδι. Είναι πολύ καλή ομάδα, επειδή την έχω παρακολουθήσει, με πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες και περιμένουμε δύο δύσκολα παιχνίδια”.

Ρωτήθηκε για το ποια ομάδα έχει το πλεονέκτημα και απάντησε πως “θεωρητικά πλεονέκτημα έχει η Βιλερμπάν, γιατί τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της. Λένε ότι το δεύτερο παιχνίδι το έχει αυτός που έχει το πλεονέκτημα. Εγώ το βλέπω ότι έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας και ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Μακάρι να επαναληφθεί το σενάριο και να κερδίσουμε στο γήπεδό μας εύκολα, όπως έγινε με το Στρασβούργο. Μακάρι να έχουμε θετική εξέλιξη και στα δύο παιχνίδια και να περάσουμε στην επόμενη φάση, που θα είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα”.

To Top